Eu cred in FatFrumos by emokid

marți, 24 iunie 2008

Dupa ce l-am lasat pe Mos Craciun sa-si vada de cei mici , am inceput sa cred in altcineva . Oare cine putea urma dupa Mos ? Fat-Mumosul .
 Fiecare fata viseaza la baiatul perfect :D nu fac exceptie , evident ! Si cum n-am prieten , n-am nicio restrictie sa visez .Deci first : nu visez la un Gigolo , la fatza trebuie sa aiba doar ochii frumosi si eu ii dau eticheta de dragutz , restul prea putin conteaza . Dar la personalitate sunt mai pretentioasa . Baiatul trebuie sa fie neaparat sensitive si cu cat mai sensitive cu atat mai bn . Asa ca unul mai emo astept :D ... DAR !!!  Daca e emo si are parul peste ambii ochi eu fac crima ! Eu il tund ( ma pricep k ma mai tund si singura uneori ) ! Incat sa ii vad un ochi . Daca are un singur ochi acoperit no problem ! Si sa continui cu personalitatea , ca sa ma impresioneze trebuie doar sa fie original si creativ si sa ma intreaca in teribilism :D ( hai k nu e asa greu ! ) Nu vreau sa fie incapatant peste masura sau tare de personalitate pt . ca eu ma voi simti inferioara si vreau egalitate , ca nici daca as fi superioara nu m-as simti bn . 

 P.S. Te astept sa apari !

1 reacţii:

Anca G. spunea...

Asta e al tău Făt- Mumos... Frumuseţea e relativă aşa că bine ai făcut că nu l-ai descris fizic... ;) Hei, şi când apare...tare-s curioasă să-l văd şi eu ;)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?