Sesiune și 24 ianuarie

luni, 24 ianuarie 2011

Da, sesiune. Am vreo câteva zile de când am început. Încep să se amestece – un pic mai repede decât ar trebui – Lingvistică generală, Fonetică, Istoria limbii române, plus chestiuțele extrem de drăguțe de la franceză, unele oral, altele scris, altele și scris și oral, că așa e frumos. Niciodată examenele n-au fost un stres pentru mine și nici acum nu sunt. Învățatul merge normal, după scheme – sunt genul de om care mai degrabă mănâncă detergent decât să învețe pe derost niște nerozii scrise de altul!

Știți cum e treaba, de fiecare dată când încerc să fiu un om normal, nu-mi iese. Așa că nu mai încerc. Îmi place cum sunt. Acum fac liste cu nuanțele de ojă pe care plănuiesc să le cumpăr în loc să mă uit pe cursul de Lingvistică. Am văzut una kaki de la Seventeen. Kaki n-am avut încă pe unghii. De fapt, nu prea-mi plac culorile gen curcubeu, dar astea mai estompate, "naturale", eventual "army", mă prind bine. Și bineînțeles, eternul și fascinantul negru. Detalii, detalii.

Băse a avut tupeul să se prezinte la Iași, respectiv Focșani, de 24 ianuarie. Încă mă minunez când caut – și nu pot cu niciun chip să găsesc – capătul nesimțirii unora. O fi nesimțire? – să ieși în fața oamenilor de care-ți bați joc continuu și să te aștepți să te aplaude ca și cum ai fi trimisul divinității pe pământ – sau aroganță? – un fel de "înjurați-mă, scuipați-mă, tot eu sunt ăla care-o să vă scuipe pe voi cel puțin 5 ani de-acu înainte"! Până unde poate merge?

Esențialul e să lăsăm la o parte încordarea și stresul. Cel puțin, e acțiune. Mie-mi place acțiunea. Nici chiar așa multă, (examene pe 25, 27,28,29,31,3,9, etc), dar merge, odată ce te-mpaci cu ideea.

So, for those about to rock la examene, în perioada asta, we salute you!

8 reacţii:

Stephen G. spunea...

Eu mai am trei, dar sunt cele mai grele din istorie :)) Fonetica&Fonologie, Literatura Engleza si Concepts of Modern Grammar unde e posibil sa-l pic :)

Abia astept vacanta...

worsakeend spunea...

Succes la examene!

Ionut R. spunea...

3 mai am si eu. 2 din ele sunt cele mai grele :-L teoria literaturii si literatura comparata X( bleah...

iuliana spunea...

pfff... bine ca nu am dat la litere:))) ce nasooool le ai programate. noroc ca-ti place cafeaua;)
i salute you, too!

Anca G. spunea...

@Stephen, Ionuț..aha, deci v-au mai rămas 3. Asta înseamnă că există un capăt al sesiunii undeva:)) de la mine (cel puțin azi), nu prea se vede. Mult succes!

@Worsak, baftă și ție.

@Bobo, daa..deși, nu se știe. Poate acolo erau mai puține examene, sau cel puțin, poate le programați naibii altfel. Așa e..aproximativ crimă. Eh, terminăm noi și cu astea. Succes și ție.

Andra spunea...

bafta multa, mult kkt:d

Anonim spunea...

Si eu am scapat astazi de un examen oral la care imi faceam atatea griji.... Cand eram in fata salii de examen imi venea sa nu mai intru si sa las restanta(nu invatasem absolut NIMIC la examen)dar a mers mai bine decat ma asteptam. Bafta multa la restul examenelor.
-Sky

Anca G. spunea...

@Andra, baftă și ție

@ Ski, cât de fain! deci norocul sare de unde nu te aștepți. Mă bucur pentru tine, și succes(uri) și ție pe mai departe!

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?