Cenuşă şi sânge

sâmbătă, 15 mai 2010

Partea a II-a a concursului organizat de Ionuţ R are ca temă o crimă povestită în stilul ştirilor Pro Tv. Eu nu prea mă uit la Pro, dar o să vedem ce-o să iasă. Faptele sunt inventate, la fel şi localitatea şi detaliile. Dacă există, însă o localitalte Gribov, îmi cer scuze faţă de locuitori (şi sper că ce-am scis nu va avea ecou în conştiinţa...unora!)

Cenuşă şi sânge la Gribov

Nu vă pregătim o cronică pentru filmul lui Fanny Ardant, ci pentru o crimă terifiantă petrecută în spitalul din localitatea Gribov. Ieri în jurul orei 6, paznicii spitalului au semnalat dispariţia medicului de gardă de la etajul 6 al clinicii. Câteva minute mai târziu, o asistentă descoperea în salonul nr 6 de la acelaşi etaj cadavrul lipsit de sânge al unui pacient internat în urmă cu câteva zile cu afecţiuni cardio-respiratorii. Ba mai mult, omului îi fuseseră tăiate 6 degete. Îngrozită, femeia a chemat poliţia. Cu mai multe detalii vine de la Gribov, corespondentul nostru, Adrian Mariş. Bună seara, Adi, ai legătura.

  • Bună seara, doamnelor şi domnilor. Macabra descoperire a fost făcută de o asistentă la câtva timp după dispariţia doctorului. Femeia a cedat după ce a format numărul poliţiei, leşinând în pragul salonului. Cercetările poliţiei au stabilit o legătură între lipsa subită a medicului de gardă şi scena demnă de un film de groază din salonul 6. În urma percheziţiei la domiciliul suspectului au fost găsite cutii frigorifice pline cu sânge amestecat cu cenuşă. Se pare că teribilul amestec era folosit de către medic pe post de cremă pentru prăjiturile pe care le consuma zilnic. Ba mai mult, cercetările au scos la iveală faptul că bărbatul "deposedat" de sânge din salon nu este prima victimă a medicului – acesta păstra în boxa din subsolul blocului peste 150 de degete conservate în borcane cu formol. Identitatea victimelor nu a putut fi stabilită, întrucât amprentele degetelor fuseseră şterse cu acid, dar se crede că aparţin unor copii ai străzii.

Medicul a fost găsit la domiciliul părinţilor săi şi arestat. Dacă se va dovedi vinovat, acesta poate primi închisoare pe viaţă. Atât de-aici de la Gribov, la revedere.

8 reacţii:

zmeurică0112 spunea...

"Se pare că teribilul amestec era folosit de către medic pe post de cremă pentru prăjiturile pe care le consuma zilnic."

M-a bufnit rasu' cand am citit fraza asta :))

dani spunea...

o....k...
de unde veni inspiratia?

sunetul-mai-tare spunea...

@Zmeurica, data viitoare cand vei manca o prajitura cu crema te va bufni...greata:))

@dani, de la amandina din postul lui Humu:)) numai ca la mine e o amandina mai horror

iuliana spunea...

wow... te-ar angaja aia la pro instantaneu.... era ciudat daca scriai ca nenea medicu' primea inchisoare de la 3 la 10 ani... ca no...

T. spunea...

omg
cum sa foloseasca asa ceva pe post de crema pentru prajituri=)))
te`ai tacanit
=)) 150 de dej'te?
da cu alea ce mai facea?? se scarpina in nas?:))

Docica spunea...

eu cred ca inspiratia a venit de la serialul Dexter :P Oricum, articolele tale sunt foarte frumoase (a se citi "bine realizate")... si mie nu o sa mi se faca greata cand voi manca o prajitura cu crema. :)))

sunetul-mai-tare spunea...

@Humu..m-am tacanit eu..cand eram mai tanara:))
@Docica, si de-acolo:)) ma bucur ca esti puternica:))

Anonim spunea...

wow ... si cine o sa scrie o carte despre asta ? :))) in care sa mai infloreasca si alte detalii ...

kidu ?

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?