Leapşa

vineri, 5 martie 2010

Acum mult, mult timp, când eram eu mai mică (cu vreo câteva zile), nenea Worsak mi-a trimis o preafrumoasă leapşă. E, i-am promis atunci lu' nenea (ştiu că se supără când îi zic aşa) că voi face leapşa "mâine". Au trecut câteva "mâini" bune de-atunci, dar azi a venit "mâinea" cea mai "mâine" şi e timpul să mă ţin de cuvânt, pentru că "România va creşte prin bun-simţ şi responsabilitate" (aplauze).

Deci

  1. În momentele cele mai dificile si în care simti nevoia sa te ajute cineva, la cine te gândesti prima oara?

    La mine, pentru că numai în mine am încredere, şi pentru că am fost întotdeauna convinsă că dacă vrei să faci o treabă « ca lumea », trebuie să o faci singur, chiar dacă va trebui să iei de la 0 un domeniu. In sfârşit, dacă treaba mă depăşeşte, apelez la părinţi sau la un specialist.

  2. Daca ai putea fi, o zi, oricine ai vrea tu, cine ai fi? De ce? Ce ai face?

    Cine-aş vrea să fiu…oare cine-aş vrea să fiu ?!...Aş vrea să fiu Xena (aţi zis oricine !) – mereu am fost fană şi mereu mi-a plăcut chakram-ul ei (discu' zburător din hier cu care le lua gâtu' ălor răi)

  3. Daca ar fi sa poti schimba o persoana cine ar fi aceea?

    De ce să schimb eu pe cineva ?! Respect felul de a fi al oricui (îl respect, chiar dacă în unele cazuri, nu sunt de acord)

  4. Ce ai face pentru linistea ta sufleteasca?

    In momentul de faţă, mi-aş căuta căştile de la telefon mai bine, pentru că am impresia că le-am pierdut.

  5. Care crezi ca a fost pana acum cel mai important moment al vietii tale?

    Tot ce-am trăit până acum a fost important, pentru că din toate am învăţat câte ceva (clişeu). Mda. Păi indiferent cât de importante sau insignifiante au fost, nu vreau să mă raportez la ele. De cele care nu se pot povesti (poate din cauza gravităţii, poate din cauza moralei), mă detaşez total – vreau să uit atât situaţiile, cât şi persoanele care-au fost implicate. Pe cele frumoase, le privesc aşa cum privesc un film.


     

    Trimit leapşa cui vrea. Gata. In altă ordine de idei, aşteptăm să aflăm câştigătorii Oscarurilor şi reprezentantul nostru la ESC 2010.

4 reacţii:

worsakeend spunea...

vai cata corectitudinea,puu..sa nu fi de deochi,sper sa ai ceva rosu pe tine :p

Anca G. spunea...

@worsak, un berbec veritabil are intotdeauna ceva rosu pe el:)))

T. spunea...

nici nu stiam ca discu le xena se numeste asa:))

T. spunea...

lu xena*
raceala asta ma omoara:(

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?