Random 10

duminică, 26 iunie 2011

87. La mulți ani, Drapelule! Mă mir cum nu te-ai ascuns în pământ de rușine. Băse vorbește despre tine, sper că auzi. Cred că ești singurul din țara asta care-ar avea tupeu să-l pălească peste față. Dacă ar fi după tine.. dacă ar fi după noi...

21. Dintre critica biografică, psiho-analitică sau structuralistă, cel mai mult o urăsc pe aia ai cărei reprezentanți sunt convinși că știu totul despre orice, chiar dacă „orice-ul” cu pricina cuprinde pe lângă produs, și un autor. Ce dacă? – E lapte-n frigider/ Iar banii, ciorapii și șapca ta sunt pe calorifer. Sari, și nu știi de ce, dar bine că știu alții. Ai, domnule Jones, de ce nu mai crezi în povești, de ce nu mai asculți radio-ul?

34. Vă vine să credeți că
- [...] politicienii au stâncit.. stânc.. stâlni... stâlcit limba română:
? Îmi place când oamenii fac pe deștepții și-o dau în bară.

7. Domnule 7, te rog frumos, lasă-mă în pace. Dacă mai trag un sigur bilet cu numărul 7 la vreun examen, fac urât. Și eu când vreau să fluier, fluier, deci fii foarte atent.

11. Suita TVR redifuzează emisiunile gen Remix și Timpul Chitarelor. Orarul a apărut pe Metalhead, împreună cu detalii despre fiecare ediție în parte. Chiar mi-era dor de așa ceva.

17. Am terminat în sfârșit cu examenele. De aflat notele, nu se pune problema, madamele de la secretariat au primit un soft nou și până se învață să lucreze cu el, mai durează, că doar nu sunt secretare, nu.. secretare! Nu nou suntem grija lor, asta e evident. O să-mi lipsească nopțile de miercuri, când îmi dădeam seama că joi și vineri urma să am curs, respectiv seminar, cu profa` pe care-o „iubeam” cel mai tare. De fapt, o adoram. Atât de tare, încât o visam pe ghilotină. A avut grijă să nu-mi schimbe impresia despre ea.

23. Vreau să văd cât poți. E doar un test, eu nu mă implic deloc. Doar, sunt curioasă. Curiozitatea, dacă mai ții minte, a omorât pisica, nu vulpea! Un clasic în viață susținea că poți să ai și succesuri, poți să ai și eșecuri. Vreau să văd cum reacționezi la eșec. Cealaltă variantă iese din discuție. Știi, nu te-am înțeles. Dacă ai ținut după tine o gogoașă pufoasă și amețită de vârsta prea mică, de ce trebuia și eu să o alint? Nu prea înțelege ea limbajul meu...

R67. Multă baftă la bac!

8 reacţii:

Voinea Marius spunea...

87: Eu aș avea tupeu, dar n-am ocazia să ajung așa de aproape :)

Florin spunea...

mmm. 23 sună a reproș. :-?

anyway. sună a provocare arustâncată contra cuiva. hello there!

Anca G. spunea...

@ex-silentio, îți țin pumnii, poate ajungi :D
@Florin, da.. e un fel de provocare. hello to you too..

Voinea Marius spunea...

Nu am eu norocul ăsta, dar tot mai sper :D

Stephen G. spunea...

@11, mersi pentru pont, chiar vroiam sa vad cum au cantat MHoo la Timpul Chitarelor, avand in vedere ca nu-s mult clipuri de calitate cu ei.

Anca G. spunea...

@Stephen, și eu tot pe ei îi pândeam:D

Florin spunea...

super. îmi plac provocările. totuși, imaginea cu gogoșica nu a fost prea reușită.

anyways. cum îi la munte?:)

Anca G. spunea...

@Florin, tu și provocarea nu sunteți în aceeași frază, iar gogoașa, să facă ce-o dori corazonu` ei.

n-am plecat (încă)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?