Random

sâmbătă, 28 august 2010

5. Am să numerotez paragrafele articolului cu cifre. Nu ştiu ce cifre, pentru că voi apăsa tastele la întâmplare. Nu, n-am fumat nimic.

3. Nu ştiu de ce am senzaţia că trebuie să înceapă vara şi să plec în vacanţă. Parcă trăiesc lunile astea pe repeat. Munte, umblat hai-hui, venit acasă, refuzat mâncarea, urmărit un film, bârfit cu prietenii, urmărit un meci, vorbit despre Ceaşca, pozat pisoii din faţa blocului, bântuit prin supermarketuri, film – culcat 2 ore. La asta se rezumă plictiseala verii.

12. Anul universitar nici măcar nu se vede la orizont. Hell, nici măcar septembrie nu se vede la orizont, deşi mai are puţin şi începe. De fapt, cu ciudăţenia asta de vreme, tot ce se vede la orizont sunt nişte porumbei de curse, care-au dispărut de prin Brăila în primăvară şi-acum îşi fac veacul pe unde apucă, prin Galaţi. Se pare că "răpitorii" nu s-au întrebat ce vor face cu ei, odată furaţi... Ei sunt singurii care au tupeul să iasă la amiază. Natural, doar a avut cineva grijă să le dea aripi ca să-şi facă vânt cu ele. Încearcă şi tu să dai din mâini ca să-ţi faci vânt. Nu merge, ai?...
4. În altă ordine de idei, am reuşit în sfârşit să fac rost de o mini – foarte mini – serial franţuzesc bun de urmărit la plictiseală. De fapt, nici nu cred că pot să-l numesc serial, dat fiind faptul că un sezon are vreo 2 ore în total. Este vorba despre Petits mythes urbains, producţie realizată într-o armonie totală şi într-o pace incredibilă, de franţuzi, nemţi şi britanici. Serialul are două sezoane, formate din aproximativ 20 de episoade a câte 7-8 minute fiecare, a început să fie difuzat prin 2004 şi de atunci a rămas "în plop" şi nimeni nu şi-a mai adus aminte de el. Ce se întâmplă în tocăniţa asta... Un taxi are un şofer. E normal, nu? Toate taxiurile au şoferi. Şoferul nu e tocmai întreg, şi îşi "încântă" clienţii cu câte-un mit urban, mititel, cum spune şi titlul, şi drăgălaş, ca să le facă drumul mai uşor. Mna, cu ocazia asta mi-am adus aminte de vremurile antice, de după revoluţie, când era morga lângă mine. Luam taxiul şi ziceam "la morgă". Fain, nu? Mă trezeam cântărită din cap până în picioare şi zâmbeam...
Anyway, mi-am dat seama că m-aş uita şi eu la tv şi la alte posturi decât Realitatea şi Vh1, dacă în loc de reclame s-ar da câte un scurt-metraj...
Şi că tot veni vorba de filme..mă gândesc la Oscaruri. Până acum mi-au atras atenţi Polanski, Scorsese şi Stallone...şi hell, yeah, vreau să văd Inception. Logic, greii. Să vedem ce se mai pregăteşte de-acum încolo...deşi am impresia că tot fraza "mor după Shutter Island" o s-o am în minte şi după ce se anunţă nominalizaţii.

65. V-am spus c-o să arunc cifre la nimereală. El Negro au lansat în sfârşit videoclipul piesei Be What You Wanna Be, adică ciulama verde, plină de bună dispoziţie, care îţi urlă în timpane să laşi naibii tiparele şi ideile maică-tii şi să fii cine vrei tu să fii! Hell, yeah (din nou), ăsta-i mesajul care-mi place...

9 reacţii:

Zâna spunea...

3.acu imi scot si eu albumul de la El Negro sa vad ce si cum se intampla acolo:)
10.cate activitati poti sa ai:)nu mai tin minte..la ce facultate te-ai dus?
nu fi asa uimita ca abia in octombrie incepe anul universitar..ca de terminat se termina pe la mijlocul lui iulie si nu-i asa de fain:)

kyky spunea...

tot scorsese ramane ...scorsese!

vad ca mie a inceput sa imi placa si cum lucreaza jerry bruckheimer...face numai lucruri bune (csi, piratii((johnny depp =p~ )), pearl harbour si muuulte altele)

PS: nu-mi aduce aminte de facultate..mama deja imi face bagajele si mai am un pic si devin si eu un porumbel:)) btw...unde e dragostea parinteasca?

Anca G. spunea...

@Zana, 45. la litere, romana franceza..urmeaza sa ma inscriu si pentru modulul de engleza. S-o fi terminand el prin iulie, dar macar nu te lasa sa te plictisesti:))
By the way, ascultare placuta!:)

@Kyky, de la tipu asta am vazut armageddon, the rock, bad boys, piratii, prince of persia...hmm...da, csi-u. Voiam sa vad the sorcerer's apprentice (tipu se intelege cu cage), dar dupa ce-am citit despre ce e vorba, mi-e cam frica c-o sa ma lase sa adorm in fata ecranului...

iuliana spunea...

cum poti sa te uiti la Realitatea?!?... ma rog, VH1, imi place si mie tare mult, da' realitatea?? vai...
aa, era sa uit, ai niste activitati de plictiseala tare dragutze:D:D

Tommy \m/ spunea...

45. Şit! astia de la Rds mi-au luat VH1ul si au pus in loc Tv5 monde ...am descoperit recent un site cu seriale subtitrate www.serialepe.net si toata ziua mi-o petrec in fata lui House md , Anatomia lui Grey si neveste disperate
75. asa de disperata dupa neveste am ajuns incat am urmarit 2 sezoane in 2 zile :))))

Anca G. spunea...

@bobo..e singurul canal care nu da stiri cu mosi care violeaza gaini. in plus, ma antrenez pentru "minunata cariera de bugetar", deci ma intereseaza cum merg lucrurile acolo..sus..
Nici tu nu stai rau la activitati;) bratari+ada+carti=cool;

@Tommy, lol, da` chiar ca esti fana:)) pe serialepe.net urmaream flash forward cand a devenit prea previzibil ca sa-l descarc:-"

Stephen G. spunea...

Hei, sunt singurul care crede ca melodia de la El Negro e mult prea comerciala si mai mult house-dance-pop decat reggae? Si mai e si in engleza. Nu ca as stii eu foarte multe melodii de la ei, dar in comparatie cu piese gen Ploaia care va cadea sau Lasa-ma, asta suna foarte electronic si foarte la "moda".

Anca G. spunea...

@Stephen, nu esti singurul. si mie mi s-a parut mai "moderna" decat albumele cu care eram eu invatata. poate n-o sa avem surprize neplacute de la ei pe viitor

iuliana spunea...

bratzari+cartzi+acorduri-ada=?
nu e nicio ada in activitatile mele de plictiseala:) cand o sa fim prietene bune, si o sa mergem una la cealalta la cafea, atunci da:))da' ma rog, oarecum ai dreptate, ca imi plac tare mult desenele ei animate:)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?