E-uri 3. «The final cut »

vineri, 2 iulie 2010

Am scăpat oficial şi de cea de-a treia probă (cel de-al treilea E aşa cum l-am numit cu câteva zile în urmă), adică de geografie/sociologie/logică/biologie sau ce s-a mai dat. Am dat la geografie şi mi s-a părut de departe cea mai uşoară probă, în ciuda faptului că mi-a fost cel mai mult frică de ea. O caracterizare mică a Bulgariei, nişte chestiuţe gen Elveţia şi Chişinău de identificat pe hartă, şi la partea a treia, împărţirea! Măria sa, împărţirea. E, ştiţi cum a fost cu asta? După comentariile voastre m-am uitat pe subiectele de la matematică şi mi-am dat seama că alţii s-au bătut cu zmei mult mai fioroşi decât o împărţire, aşa că mi-am pus ambiţia şi-am rezolvat-o ca lumea.

Sâmbătă seara sau cel târziu duminică după-amiaza ar trebui să ştim şi rezultatele.

În altă ordine de idei, ieri am încărcat cartela Orange (da, "în sfârşit") şi am dat un SMS cu valoarea de 2 EURO, sumă care contribuie la ajutorul pentru oamenii din Moldova pe care..i-a bătut Siretul. Nu cred că 2 EURO e o sumă criminală, aşa că dacă mai vrea cineva să doneze, trebuie să trimită SMS la 876 sau să sune în reţeaua Romtelecom la numărul 0900900760. Serviciile sunt oferite gratuit, nu se percepe TVA. Liniile vor fi deschise până pe data de 6 august 2010. Nu e reclamă, nu e propagandă, e pur şi simplu un gest minim de...omenie, că tot am avut de scris un eseu despre omenie la proba de limba şi literatura română!

Bun, acum revenim la oile noastre: după ce se afişează şi rezultatele, mai public şi eu un fragment din "celebra chestie".

Pace!

9 reacţii:

Tommy \m/ spunea...

chiar ma zgarii pe ochi daca nu iau 10 la bio X( :))) ... au, Doamne ce radeam de una singura la eseul cu sistemul reproducator :)))

Tommy \m/ spunea...

ce imi dadu bataie de cap fu planningul familial :))) ... da' nu-i bai , ca ma pusei in locul lui Floarea si GHeorghe la cabinet :)))

iuliana spunea...

no, de acuma suntem oameni mari si alte alea, ar trebui sa ne descurcam, nu mai suntem copii... of... si eu la bio am avut, am stiut, da' nu cred ca merit 10...
ma bucur ca te-au incurajat subiectele la mate:)

Anca G. spunea...

@Tommy, sistemul reproducator?:)) si cand ma gandesc ca vroiam si eu sa dau la bio daca nu bagau un numar limitat de materii pentru fiecare profil...

@Bobo, pai pentru asta eu trebuie sa va multumesc voua, ca m-ati facut sa ma uit pe ele:))

Ionut R. spunea...

filosofia asta m-a omorat. subiectul 2 a fost destul de naspa :)) mama lor de libertate individuala si politica :)) oricum sper ca m-am descurcat. m-as face filosof daca s-ar plati salariu pentru asta :-?

Tommy \m/ spunea...

@ Ionut R. am auzit ceva cum ca la filosofie ati avut un subiect pe care nu l-aveati inclus in programa pt Bac . e adevarat?

dani spunea...

siiii? ce rezultate ai si ce contestatii ai depus?

Anca G. spunea...

@dani, chiar m-ai nimerit online:)) am 10 romana, 9 istorie, 9,85 geografie si n-am depus nicio contestatie;)) et toi?

Tommy \m/ spunea...

bv , sunetule ....si eu am 9, 85 la rom 9,30 la mate si 10 la bio ... yuhuu sa traim bine , mai ales la mn in judet ,unde rata promovabilitatii a fost de 53%! si cand te gandesti ca anul trecut era 97 la suta :-<
... app sunetule , Doamne - fereste , sper ca nu a venit apa peste voi :-ss...

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?