Recuperare

miercuri, 29 iulie 2009

Am ajuns luni dimineaţă. Am tras la curăţenia generală de m-a luat dracu şi mă dor mâinile şi acum. Marţi dimineaţă am pornit prin oraş să văd ce s-a mai schimbat în lipsa mea. Răspuns? Nimic important. Dar nici nu e nevoie să se schimbe ceva, eu îl iubesc aşa cum e. De fapt, ca să ne dăm cu toţii seama de cât de neschimbat e oraşul nostru şi de cât de perseverenţi sunt locuitorii, încă se repară porţiunea de şosea din barieră. A naibii şosea, când se repară într-o parte, se strică la 5 centimetri mai incolo şi invers!
Aseară parcă...m-am uitat cu atenţie la reclamele de la ..pot să scriu firma?..în sfarsit, o firma de telefonie mobilă portocalie care are nişte reclame pe plajă, în care coloana sonoră e asigurată de Lily Allen (cred..parcă-i vocea ei). Câtă dreptate au! Ce liber arbitru, ce democraţie?! Nu există moment în care să nu te atingă ce spun alţii. În mod conştient sau nu. De-asta nu pot eu să mă bucur pe deplin de întoarcerea acasă.
De asta si de faptul că de luni o iau iar din loc. Nu ştiu exact unde o să ajung dar un lucru e sigur "la răcoare", vorba mamei:)) Mai trebuie să mă uit un pic pe net să găsesc cazări si obiective.
Zilele astea aş fi vrut să mă duc la Ice Age 3, dar cinema-ul nostru e...cinema-ul nostru, deci sper că-l văd acasă. A, şi ar mai fi Angels and Demons, Public Enemies, Wolverine (de ultimele două am făcut rost), Coco avant Chanel, şi încă vreo câteva la care cred că voi aştepta să apară o variantă mai...watchable.
Mă duc să-mi pun nişte Ramones şi să dau cu aspiratorul.
O să revin cu poze
Pace!
...i wanna be sedated...

Later Edit:
am promis ca revin cu poze, here i am:

Facuta cu telefonul din gradina. A plouat si a plouat si a plouat...si mie-mi place sa fotografiez norii de furtuna. Din cauza desteptului aluia care si-a facut pravalie cu etaj in fata (porcaria aia din lemn), eu nu mai pot sa vad muntele din leagan...
...si-a plouat...si acum mi-am dat seama ca nu scriu cu diacritice si ma seaca asta...
...rabla aia nu-i a mea :))

 clopotniţa...unde mă ducea mătuşa noaptea când eram mică şi eu începeam să urlu când vedeam mormântul..nu-mai-ştiu-cui despre care se zvonea că a sfârşit tragic, pentru că mi-era frică să nu mă urmărească stafia ei acasă (a, era femeie, sry)

12 reacţii:

mido spunea...

Spre ce zari apuci?:)

Anca G. spunea...

@nu prea stiu exact..cred ca dupa-amiaza ma consult cu familia...undeva prin nord, cred...

mido spunea...

frumos la tine la tara. frumoase pozele.nota 10. nota 10 pt ca mie imi place ploaia, imi place furtuna si tot ce tine de fenomenul asta...cu picaturi...cum se numeste la tine "la tara"?

nu am diacritice:D...leneeee....

Stephen G. spunea...

Din cauza ta mi s-a facut nitel dor de munti :p . Mi-am dat seama ca nu i-am mai vazut de...3 ani. Si nu se poate compensa cu marea. Marea e...plictisitoare.

Anca G. spunea...

@Mido, buzău, regiunea de munte. Restul e kinda...confidential;)
@stephen, asa-i când te obisnuiesti cu ceva:))

Iulia I. spunea...

Imi plac reclamele de la firma portocalie; sunt mult mai inspirate si ... logice decat la firma verde :))))
Foarte dragute pozele <3 si iti ador esarfele ... colectionez 8->

Anca G. spunea...

mersi, mergi..si eu am in jur de 20:))

NiCo spunea...

ok... am sa-ti amintesc...
sorry pt mama ta.... poate isi revine repede... :(
iti sta bine roscata... nice! >:D<

deea spunea...

bay misto pe la tine pe acolo....pe bune :P:P....
...si sa-ti mai zic o poanta: ma gandeam sa-ti fac o vizita...so,cand mai esti pe acolo,pe la tine pe acasa? :P:P

Anca G. spunea...

@Nico, si eu sper să-si revină. Azi n-a putut să urce la cetate...mă rog... A, si mersi:))

@Deea, în "minunatul" loc din poze mai ajung la anul. În galati...habar n-am...mama vrea să mai stăm pe aici... Oricum, cu niste părinti ca ai mei, nu ti-as recomanda:(

deea spunea...

Pai cand ajungi prin Galati sa fac o vizita...:P:P....m-am gandit ca nu am vazut never in my life Galatiul si mai am chef sa ma plimb...
....ho ho ho,don't worry,dorm in gara(n-ar fio prima oara...deja a inceput sa-mi placa :D:D)

Anca G. spunea...

Omg, deea, are you nuts? promite-mi acum că nu mai dormi prin gări! Desi, sper c-ai glumit...dar, mă rog, pentru orice eventualitate, promite-mi, acum... Asa, revenind, în galati n-ai ce vedea si eu încă am anumite restrictii dinalea tâmpite de părinti îngrijorati...cu cine ieri, cât stai...mă rog. Eu zic să astepti vreun concert, ceva misto si asa îti păstrezi si banii si nici nu dormi pe unde apuci;) îmi promiti, da? Nu vreau să te văd la stirile de la 5:-s

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?