Prima zi de sc . by emokid

luni, 15 septembrie 2008

Poate unora v-a fost dor de scoala  sau dimpotriva vi s-a facut greata cand ati vazut-o :D . LA mine ... hmm ... cred ca mi-a fost dor gandindu-ma ca vacanta asta m-am plictisit si ma cam saturasem de ea , dar stau sa ma gandesc ca acu vine partea nasoala . Vii de la scoala si iar te intreaba :' Ce-ai facut azi la sc . " si tu IIIAAAr raspunzi :" poi m-a ascultat la fizica si profa stii ca e juma-montru , iar mi-a pus 3 " si iar te intreaba :'' Treci ? " si raspunzi :" Daca data viitoare imi pune 4 pot trece dar daca imi pun 3 nu mai trec " :D ( Nasol nu ? asta era problema mea la fizica anu trecut ) 

Dar sa ne intoarcem la prima zi de scoala .Anu asta n-am mai fost boboc :D Deci in sfarsit n-o sa mai fim priviti ca niste plozi de 5 ani ca mereu ni se vorbea de foarte sus si prea putini tineau minte ca nu sunt mai mult de 4 ani diferenta . Maine o sa fie show cu botezele la "cei mici " ( sunt in clasa a 10 a acum , ar trebui sa-mi vina aroganta la cap ) .

Am avut muulte surprize ... toti profesorii buni au plecat si ne-am trezit cu o duzina de tampiti . Super profu de logica s-a dus la liceul sunetului X( si tatal lui a venit de acolo cu comunismul . Tanti de biologie la care faceam caterinca s-a dus si a venit o scorpie in locul ei , chiar si cea de geografie care ne mai lasa sa plecam de la ora ei s-a dus . Ma face sa ma gandesc :" Poate totusi vacanta asta nu era asa de plictisitoare . "  Norocul celor de a 12 a care au terminat . In prima zi de scoala ei au venit sa vada cei ce n-au absolvit inca ( o sa ne lipseasca prostiile lor ) .Dar acum avem boboci :D 

Imi aduc aminte cum eram eu in prima zi la liceu , total dezorientata , nu stiam pe nimeni , nimeni nu ma stia pe mine , vroiam sa intru in pamant si sa nu mai ies de acolo , cand am ajuns in clasa cu colegii mei noi nu am socializat cu nimeni ... vreo o luna de zile :D mi se parea oribil tot liceul ... vroiam inapoi de unde plecasem , dar cu timpul m-am obisnuit . 

So... stiti voi cum e prima zi de scoala nu cred ca mai e nevoie sa spun de popa si politist etc nu ? 

6 reacţii:

worsakeend spunea...

bafta in noul an scolar!!

Anca G. spunea...

succes kid...că "o să vă ia mama ciorilor!!! adică eu! hihihihi!" (citat din scumpul nostru prof de logică) :)))

emokid spunea...

@worsak:merci! la fel!
@sunete :eu nu fac cu profu tau ,:P ... acu ar trebui sa scriu un articol despre cum au fost bobocii terorizati >:)

Anca G. spunea...

cine are noroc, are :))

deea spunea...

Da,ai mare dreptate..cam asta s-a intamplat si in cazul meu...in prima zi de scoala eram complet dezorientata si pierduta,acum ma simt mai bine intr-a 10-a....wow..:))...bineinteles ca si la noi toti profii buni au plecat si a venit si alta directa....fuck!...vreau vacantaaaaa :((:((

emokid spunea...

si eu vreau inapoi in vacanta ... deja au inceput profii cu toate pretentiile lor :((

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?