leapsa ! by emokid

luni, 29 septembrie 2008

 Sunete ai dreptate :D nu cred ca e zi in care sa nu stau si sa ma gandesc la "nemurirea sufletului si viata vesnica ce va sa vie ", dar eu am in minte un model :D poata va da Dumnezeu si intr-o zi o sa dau cap in cap cu el pe strada :))

First ! Aspectul nu prea conteaza ... doar sa nu fie oribil :D apoi Sunete ziceai de bani ... nu ma intereseaza :D e chestia cea mai neinteresanta la un tip, sau nu iesim la plimbare ...vai! Da l-as impusca ! Vara cel putin nu pot sta in casa , sunt numa prin oras colindand magazine etc .

La personalitate sunt mai pretentioasa :D vreau sa fie sensibil si romantic si...visez , stiu da ... nu vreau sa fie incapatanat sau zgomotos si vorbaret ... sau o fire certareata ( ma enerveaza persoanele care cauta cearta cu lumanarea si cand o gasesc tipa ca apucatele - de obicei le las sa tipe si nu le mai ascult , plec ) 

Nicioadata n-o sa ma bac cu cineva impreuna numai pt . mai stiu eu bataie de joc sau plictiseala si care mai sunt motivele , daca dragoste nu e nimic nu :D si cam atat :D 

2 reacţii:

Anca G. spunea...

ştiam eu că te pricepi ma bine ca mine la capitolul "ce vreau de la un băiat" ;))
poate ai noroc şi-l găseşti aşa cum vrei..

emokid spunea...

ehhh...am zis k visez numa :D nici macar emoboys nu sunt asa :))

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?