Leapşa - persoana visurilor

duminică, 28 septembrie 2008


Una dintre cele mai grele lepşe a venit din partea lui Worsak: “Cum arată persoana visurilor ?” La persoana visurilor mulţi se gândesc cu mult înainte de a o cunoaşte. Puştoaicele din şcoala primară suspină după un prinţ care vine pe un cal alb şi le poartă în împărăţia sa, unde vor trăi “fericiţi până la adânci bătrâneţi”. Personal, nu mi-am imaginat tabloul ăsta niciodată ( vă vorbeşte fata care NU strângea la piept o păpuşă-bebe când era mică şi nu-şi dorea să se mărite în rochie albă! ).
Apoi, în generală, fetele îl văd pe Don Juan ca un rapper periculos imbrăcat (stas) ca 50cent şi cu o atitudine de Mister Muscolo…nici viziunea asta nu am avut-o. Altă categorie de fete, cea mai populară în ziua de azi, vrea…o chestie cu un jug de 20 de kile de aur la gât, care zdrăngăneşte într-o mână cheile Mertzanului (sau Lamborghini, după gust), şi cu cealaltă mână bâjbâie tastele telefonului de j’de mii de euroi în căutarea butonului “forografiere”, ca să imortalizeze momentul în care piranda sa îşi ţuguie buzele sexi…Ce zic eu? “Mai bine, lasă…”
Dacă mă gândesc bine, nu mi-am imaginat niciodată persoana visurilor. Am scris câte ceva într-un post anterior, pentru că i-am promis lui Kid, dar n-am luat-o în serios. De fapt, cred că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, aşa că nu-mi construiesc prea multe imgini în minte.
Am s-o las pe Kid să zică mai multe, pentru că ea se pricepe mai bine decât mine la visuri.
Worsak, ia zi-ne, tu cum îţi imaginezi persoana visurilor tale?? Ce, eu n-am dreptul să fiu curioasă? :))
În continuare, leapşa merge la Dalia, că ştiu că-i plac :)) şi la Deea, care cred că are de-acu sute de lepşe :))

4 reacţii:

Anonim spunea...

poor Deea cate lepse a primit si rar se tine de ele :)) o sa fac si eu leapsa :* mersi

deea spunea...

Da.....lepse,lepse,lepse...le pierd numarul...ma straduiesc,ma straduiesc..raman cu straduinta :P:P:P..imi place sa le citesc mai mult decat sa le fac :)):))

ganduri_soptite spunea...

si totusi,sunetul-mai-tare,cum arata persoana ideala pentru tine ?

Anca G. spunea...

hmm...dacă te referi la trăsături fizice, am două cerinţe: să nu aibă 300 de kile şi 3 metri înălţime, că nu cred că i-aş face faţă:)) glumeam..dacă te referi la cele morale (mai uşor..) poţi să citeşti mai multe aici: http://sunetulmaitare.blogspot.com/2008/06/ft-frumos-by-sunetul-mai-tare.html

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?