Random 2

miercuri, 1 septembrie 2010

 Citiţi concluzia înainte să aruncaţi bomba (pentru că Românica va creşte prin bun-fuckin'-simţ şi fuckin' responsabilitate, don't fuckin' blame it on me!) !

65. Boc e fan „Die Hard”, fără îndoială. De fapt, e mai tare ca Bruce Willis, pentru că seria de filme abia se pregăteşte să ajungă la numărul 5, pe când el se dă pe lângă numărul 6. Mai rău ar fi să fie fan Bond. Ăla a ajuns la 23... în plus, ar jigni cinefilii (ceea ce n-ar fi tocmai ieşit din comun, pentru că ne-am obişnuit cu toţii cu stilul lui).
...
23. Zilele astea unii dintre noi (nu eu!) s-au tot dat cu capul de pereţi în semn de protest, s-au certat (cu alţii / singuri /cu soarta) din cauza unei idei.  Ideea de libertate, un concept pe care românii l-au ridicat în slăvi înainte de revoluţie şi care le-a adus...sechele.
În fond ce e libertatea, decât dreptul de a face ceea ce vrei cu adevărat să faci? Bun, d’accord. Dar nu erau proşti franţuzii când lansau sloganul „libertate, egalitate, fraternitate” – adică toate trei de-odată! Un concept nu-l exclude pe celălalt. Ceea ce vreau să subliniez, fără să urlu, fără să umplu internetul de comentarii absurde, este că ador libertatea si sunt dispusă să lupt pentru chestia asta, atâta timp cât libertatea mea nu va leza libertatea altuia şi invers. Şi în ciulamaua asta intră toate „sortimentele” de libertate – de opinie, de exprimare, de acţiune. E vorba de puterea de a menţine o măsură în toate, de a nu renunţa la bun-simţ (fără nicio conotaţie politică) indiferent de situaţia în care te afli. 
Nu consider că mi se ingradeste libertatea dacă mi se cere să-l tratez pe altul aşa cum aş vrea eu să fiu tratată. Şi nici nu vreau să mai dezvolt problema, pentru că pare mult prea nesemnificativă ca să-i dăm atâta atenţie. 
...
11. În timp ce unii mor greu şi alţii îşi leagă mâinile, nişte nefericiţi primesc subiecte greşite la sesiunea a doua a bacalaureatului. Unde? Galaţi, bineîneles! Bravo, fraţilor, mama Sunetu’ e mândră de voi! Da’ ştiţi ce-i păcat? Că v-aţi dat seama...
...
3. O altă categorie de oameni, pe care o promovez cu succes, face abdomene la 43 de kile ( „toată lumea are vise” – citat din mine) şi în timpul liber, face portrete (sau încercări nereuşite de portrete). 
Am pus mâna pe creioane din nou şi-am constatat că-i al naibii de greu să redai trăsăturile cuiva pe care nu-l vezi pe toate străzile şi din toate unghiurile. Lipsesc multe detalii ale feţei, umbre... riduri:)), adică nu vă luaţi de mine dacă regizorii îi filmează numai din unghiurile în care arată bine:-"

 Ia sa vedem cine ghiceşte personajul pe care l-am jignit cu creionul meu;)) Şşşt..ştiu c-am scris numele, dar faceţi-va că nu-i acolo. Indiciu: cred că doar el ne-ar scăpa de-un anume pinguin lipit cu super-glue de un anume scaun...

 Concluzie: hai să-i lăsăm pe alţii să se enerveze!

10 reacţii:

iuliana spunea...

chiar asa, sa se enerveze altzii... noi sa ne ocupam timpu cu altceva:D:D:D eu am idei pentru mine asa:)

Stephen G. spunea...

Eu m-am uitat pe net ca nici cu numele in fata nu stiam cine-i nenea. Da' sa stii ca-i misto rau de tot portretul. Cum ai zis si tu, lipsesc unele detalii dar chiar surprinde bine ceva din tip. Me wants to see more of your drawings :P

docica spunea...

ce bine i-ai surprins gandurile in privire! chiar si fara nume l-as fi recunoscut. Dexter face parte din top 5 filme seriale in opinia mea. place la mine randomul tau!

Anca G. spunea...

@bobo, era un vers celebru "nu e panica":)), asa si cu noi..`om trai si-om vedea ce se mai intampla..

Anca G. spunea...

@Stephen, senc iu:) am sa incerc sa mai postez din cand in cand mazgaleli dinastea:))

@docica, cine nu-l iubeste pe Dex?:))
spoiler:
de-abia astept sa inceapa sezonul nou..sa vedem cum o sa descurce dupa pierderea Ritei..

T. spunea...

si eu la fel ca stephen:))
am vazut numele si tot ca mata`n calendar m`am uitat
=))

Anca G. spunea...

@Humu, iti zic eu, daca vezi macar un episod, devii dependenta;)

Zâna spunea...

eu zis sa nu ne apucam de politica! sa ne apucam de cap si sa plecam cu el in padure:D pare-mi-se ca legea junglei incepe sa se aplice si pe la noi!

Florin Druga spunea...

Dexter, dohh, l-am recunoscut din prima. :)) Am inceput si eu recent la el, deja am vazut prima serie si intr-adevar, creeaza dependenta :D

Anca G. spunea...

@Florin, ma bucur..si ca l-ai recunoscut, si c-ai inceput sa te uiti:)) eu am fost la zi cu serialul si-a trebuit sa suport pauza dintre sezoane...

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?