Leapşa de la Bobo

duminică, 15 august 2010

Leapşa, cred că a doua pe luna asta, luată de la Bobo (care ne-a obligat invitat pe toţi cei care-i citim blogul să o facem J). Senc you, Bobo !

1. Ce faci ? E dimineaţă. Respir aerul cât încă mai e respirabil.

2. Ce vezi ? Soarele cum bate în ferestrele vecinilor, un moş ofticat care tuşeşte de zor în balcon, ştirile la Realitatea, căştile mele, cafeaua şi foaia de Word. Tu?

3. Ce auzi ? – Un reportaj despre nişte babe care se duc de bună voie să se târască în coate şi genunchi în jurul unei biserici. Ciudată lume.

4. Ce simţi ? Aeeer…(curent – da, ştiu, pot să rămân cu gâtul strâmb, îmi asum riscul, nu pot să stau cu aerul condiţionat 24 de ore din 24, mai trebuie să şi respir, nu numai să îngheţ !)

5. Ce citeşti ? Ce scriu. Glumesc, eu nu citesc niciodată ce scriu. Citesc întrebările din leapşă şi diseară mă cufund în nişte William Diehl.

6. Cum te consideri ? Periculos de încăpăţânată şi pornită să reuşesc ce-mi propun, aiurită până la refuz, înţepătoare, picantă.

7. Trei defecte. Păi să vedem, citesc, ascult rock, îmi place să mă exprim corect, mai vreţi ?:)) Bine, bine, dispun de o doză sănătoasă de egoism, critic orice nu-mi convine, în faţa oricui, mă plictisesc alarmant de repede.

8. Ce te face fericită? Plimbări, muzică, prieteni, filme, discuţii, chitară, desen, cărţi…uhm..iarna ?:))

9. De ce îţi este teamă? De mine.

10. Unde te refugiezi ? În colţul meu de canapea, lângă fereastră, în faţa laptopului/unei cărţi bune/unui film/foii de hârtie şi creionului HB.

11. Ce este important ? Să nu-ţi fie frică să arăţi cine eşti şi ce poţi, să « fii schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume ».

12. Ce înseamnă azi pentru tine? – Dimineaţa cumpărături, pe urmă portretul lui Plant. Sper că pân' diseară îl dau gata.

13. Dar ieri ? Ieri am făcut nişte desene pentru un panou (pentru o şcoală, nu-mi umplu pereţii de-acasă), m-am sigilat în casă pe la ora 2 şi-am deschis aerul, m-am uitat la un film norvegian a cărui denumire e imposibil de citit.

14. Ce urăşti cel mai mult ? Prostia.

15. Ce iubeşti cel mai mult ? Oamenii pe care poţi conta, cei care te fac să râzi fără să pari penibil, cei cu care poţi să vorbeşti deschis, aparatul de aer condiţionat, creionul şi mapa mea cu foi, muzica, chitara care plânge pe undeva, pe un şifonier, după coarde, pisoii de afară.

16. Azi te simţi. Obosită dar bine.

17. Ai pierdut. Ascuţitoarea, şirul gândurilor.

18. Esţi mândră de tine pentru că, până acum, am reuşit să fac mai tot ce mi-am propus.

10 reacţii:

iuliana spunea...

hmm... nu te-am obligat... acuma, ma pun pe alta leapsa... aia pe care am zis ca o iau de la tine:D da' cred ca de abia maine o sa o fac, ca mi-s obosita....

sunetul-mai-tare spunea...

@bobo, not at all, am facut-o din placere:)) (ce fel a sunat). Se pare ca-i sezonul lepselor:))

iuliana spunea...

:)))

Florin Druga spunea...

"picantă"... uhmm.. adica.. usturi? :-/ :D

Anca G. spunea...

@Balaurs, mai rau decat limita legala:)) ..only when i`m in a bad mood, of course:D

Zâna spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Zâna spunea...

ma invarteam de zor pe net azi,si dintr-o data mi se facuse dor se te citesc:)si uite-ma:)
cum ti-e vacanta,artisto?

sunetul-mai-tare spunea...

@zana, pe ici, pe colo, pe acasa, pe la munte...un film, un concert... La tine cum a fost, artisto?;))

Zâna spunea...

pai..vizite de onoare la mama in Italia..mai un varf de munte,o maslinao atentie:)o noapte langa lac pe patura cu un cer senin formidabil...de-astea:D

RaluStef spunea...

si acum
daca vrei sa mai faci o leapsa destul de dragutza esti invitata mea ;)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?