Leapsa: ciudateniile mele

marți, 22 decembrie 2009

Ca să mai sparg un pic monotonia zilelor crăciunoase, am primit cu inima deschisă leapşa de la Docica, care se referă la ciudăţeniile mele.

Păi hai să-ncepem:

1.     1.   Nu port şi nu înţeleg cum de pot unii să poarte ochelari de soare în cap/ochelari de soare în club, cafenea  sau orice alt loc acoperit, unde e evident că nu-i bate nici măcar lumina de neon.

2.      2.   Mă trezesc la 5 şi ceva dimineaţa atât în condiţii normale, adică şcoală de la ora 8, cât şi în condiţii speciale, adică vacanţă. Nu pot să depăşesc ora asta, chiar dacă ora de culcare se apropie de 2-3-4 dimineaţa. Fraţilor, ăştia care dormiţi până la 1-2 ziua, cum dracu de nu anchilozaţi de atâta inactivitate?!

3.       3. Cred că undeva, pe pământul ăsta, există o pisică mov care mă aşteaptă. Nu râdeţi (tare)! E, şi dacă nu ne vom găsi, mă mulţumesc şi cu una albastră de Rusia pe care o s-o iau când o să mă duc „la capătul lumii” cu Transsiberianul.

4.       4. Am pe laptop o mulţime de foldere denumite „altele”, cărora le-am instalat iconiţe cu matrioşti, dar habar n-am ce conţin...

5.       5. Acum un an, mi-am luat un LG Cookie KP 501 pe care-l iubesc enorm, dar la care n-am învăţat nici acum cum se manevrează volumul alarmelor.

6.       6. Ţin creionul/pixul ca pe ţigară, deşi nu practic sportul care se ocupă cu obiectele cu pricina, şi am o spaimă teribilă când mă gândesc că într-o zi, s-ar putea să încerc să le fumez.

7.       7. Ţin agăţată de fereastră o bufniţă de pluş, care alături de o pisică grayscale (adică în nuanţe de gri : ))), e tot ce mi-a mai rămas de când eram o găluşcă urâtă şi plângăcioasă.

8.       8. Mi-e frică de cucută. Nu, nu-i un dinozaur, nici un strigoi, nici fosta profă de mate, e o biată plantă. Mi-e frică de ea de când mi-a zis mama că poate să crească mai înaltă ca tata. Bineînţeles, bomba asta mi-a zis-o acu vreo 15 ani, când încerca să mă facă să nu ies din casă, dar am rămas cu sechele.
Asta e mirobolanta ucigătoare:
(by the way, am un motiv sa ma tem – e otrăvitoare...dacă o bei/mănânci)


      9..   Am un raft în bibliotecă dedicat „zeilor literaturii” – Gogol, Dostoievsky, Tolstoi, Bulgakov. Sunt în stare să fac omor dacă prind cotor de carte care n-are legătură cu ei pe raftul ăla! (aviz amatorilor...dacă, cumva, au învăţat cărţile să citească bloguri..). Da, am un cult pentru ruşi.:D

  . 10.   Uneori beau şi 5 ness-uri pe zi, şi în rest numai apă minerală. Ştiu că face rău rinichilor, sau ceva în genu’, dar nu mă lasă inima să renunţ.

  .11.   În „Oraşul cu floare de tei” există un ăăă...nu ştiu exact ce e, dar cred că se ocupă cu aerisirea, lângă un magazin cu...carne, produse din carne, ceva de genu’ ăsta, pe care cineva a lipit/desenat (n-am dat importanţă niciodată şi nici n-am stat să mă uit) un portret al lui Bob Marley. Nu uit niciodată să-l întreb ce mai face (pe Bob, nu pe...obiectul necunoscut). În timpul campaniei electorale, vorbeam  şi cu afişele lui Crin (nu, nu le înjuram!)

12.   12. O urăsc pe Cleopatra Stratan şi nu suport reclamele cu copii de la Adevărul. 

            Trimit leapsa la oricine doreste. 
            Pace! 
T

9 reacţii:

worsakeend spunea...

prea tare :P o iau si eu :)

Anonim spunea...

bineee..unele nu sunt chiar ciudatenii(nu ma refer la faza cu pisica mov,acum)...adica si eu urasc reclamele de la Adevarul si beau multa cafea,ma rog pe langa energizantele de rigoare si tigari(na,eu practic sportul asta).
...oricum,si eu stiam candva ca sub patul meu exista ursuletul mov! :P:P

P.S: ...dormitul nu este inactivitate...este lenea care se manifesta si altfel decat trandavind cu ochii deschisi...bare-mi dupa somnul pana la ora 1,avem foarta cat pt.muuulte ore :P:P
...ma straduiesc sa gasesc o justificare pt.atata somn,de multa vreme...

Anca G. spunea...

@Worsak, have fun:)
@Deea, partial ai gasit o justificare:))

T. spunea...

ma..daca dormi mult scurtezi ziua de lucru
uneori "dorm" cu ochii intredeschisi doar ca sa nu ma puna mama la invatat...:D

Stephen G. spunea...

Asa imi place mie sa am raftul de carti Best Of al meu :)) Unde stau aliniate Stapanul Inelelor, Harry Potter, Ingeri si Demoni, Quo Vadis, toate romanele cu Stephen King si mai nou trilogia Millenium. La mine e asa de plin ca e imposibil sa mai pui ceva langa ele, si e foarte greu sa le si misti din loc.

iuliana spunea...

astea is ciudatenii?? stai chill, esti foarte normala, cel putin pentru mine;))

Anonim spunea...

o iubeste cineva pe Cleo?

Anca G. spunea...

@ieucumine, ma-sa?:))

Anonim spunea...

inafara de ma-sa,tac'so,copii de la gradinita,pensionarii si chinezii,cineeeeee?

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?