Pesimism darwinist

sâmbătă, 17 octombrie 2009

Din categoria micilor scăpări ale planetei noastre în continuă evoluţie, vă prezentăm astăzi, o specie care îşi face tot mai mult simţită prezenţa printe noi. Prostus Penibilus, este uşor de recunoscut pretutindeni, după caracteristicile sale: mamifer omnivor, deşi în majoritatea timpului preferă să consume materii fecale, biped, cu trup mare, mătăhălos, răspândit în ambele emisfere ale globului, dar predominant în sud-estul Europei, zonă cunoscută sub numele de România.

Morfologie externă:

  • Corpul unui Prostul Penibilus poate avea forme variate, dar ceea ce evidenţiază un reprezentant al speciei este modul de a-şi acoperi/a-şi dezveli trupul. Masculii preferă petice de tesături sintetice foarte mici, care nu reuşesc să acopere întreaga suprafaţă a corpului, ceea ce duce la evidenţierea şuncilor groase din zona abdomenului, şi, implicit, la o indispoziţie acută printre reprezentanţii speciei Homo Sapiens Sapiens, printre care aceştia trăiesc. Femelele apelează la culori stridente, ţipătoare, de roz, violet, galben, adesea inscripţionate cu simboluri primitive cum ar fi "Armani", "Gucci", "Dior", probabil, ritualuri păgâne sau mesaje menite să atragă individul de sex opus, pentru a facilita reproducerea.
  • Podoaba capilară a unui Prostus Penibilus se deosebeşte de cea a unui Homo Sapiens Sapiens. Masculii Prostus îşi poartă părul tuns mediu în regiunea corespunzătoare osului parietal, şi extrem de scurt în regiunile temporale, în timp ce lobii urechilor prezintă orificii în care Prostuşii îşi introduc podoabe din aur cât mai mari, mai opulente, însoţite, la rândul lor, de simboluri cum ar fi: €, £. Femelele îşi vopsesc podoaba capilară în nuanţe deschise de galben sau, dimpotrivă, de negru, şi apelează la ceea ce se numeşte în limbajul lor cotidian: "placa". În alte cazuri, femela Prostus poate renunţa şi la pieptene, şi la apă, zile de-a rândul, în favoarea unei spume ce atrage atenţia mai mult masculilor.
  • Atât masculul, cât şi femela Prostus, poartă la gât podoabe din tinichea galbenă, masive, grele, ceea ce duce la o aplecare uşoară a coloanei vertebrale.
  • Drept încălţăminte, atât masculul, cât şi femela Prostus demonstrează o afinitate către înlălţările colorate strident, din material plastic sau carton presat, cu vârful ascuţit şi tocul cât mai mare, care să le confere o apariţie respingătoare.
Morfologie internă:

  • Simţuri: - nu prezintă
  • Sistemul nervos – Sistemul nervos central – nu prezintă
  • Inima – nu prezintă
  • Sistemul digestiv – Victimă a contrastelor. Unii reprezentaţi prezintă un sistem digestiv extrem de dezvoltat, ceea ce a deteminat lărgirea habitatului, pentru a nu se simţi constrânşi de pereţii încăperilor, alţii preferă să-şi atrofieze componentele sistemului, în principal stomacul, prin înfometare continuă, pentru a-şi atrage parteneri de sex opus/de acelaşi sex ajutându-se de aspectul lor scheletic.
  • Sistemul reproducător – Extrem de bine dezvoltat, după cum declară ei înşişi, unicul lor scop în întreaga existenţă fiind reproducerea, fapt dovedit de adresările directe ce vizează această acţiune: ""#¤&-&( /)=?( /&¤#" "¤%&/()" "))& /% ¤#&!" "/"(#&%)%¤/%¤"
Comportament:

Prezintă o abilitate extraordinară de a: fura, minţi, acuza de rasism, face glume proaste. Preferă sunete extrem de deranjante ale unei muzici specifice numită: manele, pe care simt nevoia să o împărtăşească şi cu alţii, chiar dacă se lovesc de cele mai multe ori de atitudinea de repulsie din partea lor.

Prostus Penibilus este considerată una din cele mai periculoase specii întâlnite pe suprafaţa globului terestru, în consecinţă, vă rugăm să fiţi prudenţi, şi să raportaţi autorităţilor orice atac al reprezentanţilor acestei specii. În cazuri de forţă majoră, se recomandă exterminarea lor.

16 reacţii:

Stephen G. spunea...

Genial !
Tot citeam si-mi imaginam textul pe vocea lui Florian Pittis la TeleEnciclopedie :))

mido spunea...

am fost. s-a inregistrat!

zmeurică0112 spunea...

Eh.. asta e, mai sunt si specii d-astea pe lume.. si sincer, chiar imi pare rau.. in loc sa fie pe cale de disparitie, ei se inmultesc mai ceva ca iepurii. Si, cum ai spus si tu, mai fac si reclama la produsele "specifice" lor, cum ar fi: Dolce & Cabana, Dihor, Harmani, si altele..

Anca G. spunea...

@Stephen, :)) thanks, poate o s-avem ocazia sa vedem specia asta la tv peste muuulti multi ani, cand noi vom fi batrani iar ei...disparuti de decenii...>:)

@Zmeurică, uneori is amuzante dar..au devenit atat de multe incat merita sa fie exterminate in masa:))

Anca G. spunea...

@Mido, iooooi, asa repede?...ma duc si eu curand:))

worsakeend spunea...

au si ei rostul lor bine determinat,adica de cine ne-am mai amuza..daca toti ar fi perfecti :P

T. spunea...

pff...daaa... la tot pasul dai de asa ceva.... prbabil, cand va, cumva , se va gasi un "vanator de fantome" care sa extermine aceste specii astfel incat sa dispara precum dinozaurii si sa ramana doar fosilele din ei...:-w... m`as bucura mult pentru stra-stra-stra-stra-stra-nepotii meii...

Docica spunea...

prea tare... o sa pun un link pe blogul meu, ca articolul asta e mortal!

T. spunea...

@ worsak..sunt destui care sa ne amuze...asemenea creaturi ne dezgusta...:-&

Anca G. spunea...

@Docica, sunt onorata:D, ma bucur ca ti-a placut

Anca G. spunea...

@Theo, Worsak, razboi?? Stati asa, sa-mi cumpar o camera mai performanta:))

nu e nevoie de nume spunea...

tare, tare asta

iuliana spunea...

GENIAL!!! si pe cine anume ar trebui sa anunt in cazul in care intalnesc specia asta extrem de periculoasa?? ca in autoritati nu te poti increde, ca ai sunt de partea speciei oricum...:( sa speramca dispar astia singuri, sa speram ca se autodistrug din greseala, ca la cat de inteligenti sunt, poate apasa pe un buton gresit... sa ne rugam cu totii, asta propun:D:D

Anca G. spunea...

@Mind Tricks, mersi:D

Anca G. spunea...

@Bobo, hai sa ne rugam:D...sa-mi zici si mi-o rugaciune...Sau poate-o sa se inventeze vreo organizatie de genul hingherilor care sa-i vaneze:))

worsakeend spunea...

ce razboi? :)) acum e timpul dipomatiei..doar ca eu nu vad o alta categorie de oameni care sa amuze/incite/scoate din sarite mai tare decat cei la care sunetu face referire..astept ponturi :p

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?