Evenimentele curente

vineri, 3 iulie 2009

Ploua în prostie. Nu cred că mi s-a mai întâmplat vreodată să stau atât de mult în casa aici. De când am venit, de două săptămâni, ploua în fiecare zi. Dimineată, la prânz sau seara. Înspre oras, drumul a fost inundat/hăcuit-rupt... Abia îl asfaltaseră... în hotelul din pădure a intrat Buzăul cu toată gașca lui de ape. Înspre Brasov, în Siriu, barajul e gata să pocnească. Fain....

Mai sus un pic, la Cârnu, o mână de oameni se dau de ceasul mortii ca să nu plece măicuţele... Wtf?!

Vinerea e zi de târg. Pe niste tarabe amenajate din timp, în jurul statuii din piată, vin unguri, sârbi, lipoveni, cu rosii, cartofi...si pui de curcă. Vai de soferul care are drum spre brasov vinerea! Tabară pe el fel de fel de bătrâne cu maturi, mosi pe biciclete, copii cu rosii ascunse prin buzunare,fetișcane pe tocuri, cucoane cu părul permanent, în rochii elegante, cu aur prin urechi si papuci în picioarele afundate în nisip, venite la sărbătoare să-si apere teritoriul. Altii observă noutătile din jur: 'hei, vulpe! Când ai ajuns?' Mhm...Gonna kill you!

M-am pomenit cu două porecle noi: Rogue, yep, se uită si ăstia la filme...Si vulpea, zisă si vulpea ametita (grandma's)

De dimineată urlă la mine că i,am tăiat trandafirii...ajunseseră de 4 metri si nu erau de ăia urcători! eu mi-s multumită, am scăpat de Rosezilla!

5 reacţii:

iuliana spunea...

hmm, vezi si partea buna... mai ai doar doua saptamani de stat acolo:D
mamaaa, da ce porecle ti-au mai dat!!! vulpe?!

Andra spunea...

Rosezilla =)). E bine Rogue:)).

worsakeend spunea...

de ce nu pui o poza cu frezura ta?sa vada si ochisorii nostrii "vulpea"?

deea spunea...

Misto ultimele evenimente...:P:P..iar in ceea ce priveste ploaia,a luat-o razna vremea...eu sunt uda leoarca in fiecare zi...dar am inceput sa ma obisnuiesc :P:P

Anca G. spunea...

@Worsak, am mai multe poze faine de pus...dar mai am si două variante:)) mă înveti să încarc poze de pe un lg cookie prin opera mini sau aștepti până ajung acasă? A, mai am una: faci o magie ca să-mi accepte laptopul telefonul drept modem. Ce zici?

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?