Profesionalism....by Sunetul-mai-tare

marți, 29 iulie 2008

După o noapte în care au visat urât, nişte demenţi au considerat că e mai bine ca începând din clasa a XI-a, elevii să îşi procure singur manualele. A trebuit să mă (calmez în primul rând) conformez şi cum nicio librărie nu avea editurile de care aveam nevoie le-am căutat pe net.
Am dat peste un site care avea de toate, www.librarie.net , de pe care am comandat cinci manuale si vreo câteva cărţi de beletristică. Site-ul e bine organizat, preţurile sunt mai mici decât pe piaţa obişnuită şi există şi câteva mici oferte. Dacă se depăşeşte suna de 100 de lei, toate taxele de transport sunt suportate de ei.
Plata se face la primirea coletului aşa că nu poţi să te îngrijorezi că îţi pierzi banii.
Am făcut comanda săptămâna trecută şi azi a venit coletul, adică fix în 7 zile de la data comenzii (cun se precizează şi pe site) Am primit vreo două emailuri de înştiinţare, plus un telefon, plus fluturaşul din cutia de poştă (cam insistenţi).
Cărţile sunt intacte.
Mă bucur că mai există şi profesionişti pe lumea asta...

9 reacţii:

deea spunea...

wow...chiar ca profesionalism...ma mir ca se mai poate intampla asa ceva...de obicei,eu nu prea ma mai risc cu site-urile astea ca tot timpul am stat cam vre-o 4 luni pana mi-a venit comanda....de' nu am avut noroc sa dau de profesionist...insa,bravo tie!!

Anca G. spunea...

Am prieteni care 's-au fript' cu comanda online (unei colege care a comandat cărţi de pe alt site în martie nu i-a venit comanda nici până astăzi, deci consideră-te norocoasă;) )care mi-au zis să nu încerc. Am stat câteva ore bune pe gânduri până să fac comanda dar am riscat :)

Stres spunea...

trebuia sami zici . am vreo 3-4 manuale [doar atat am considerat ca imi trebuie] de anul trecut si mi s pare ca inca sunt in programa . daca stiam , iti ceream adresa si ceream doar banii pe transport ; oricum eu leam luat cam...moka . eh well o sa le vand fraierilor de pe la scoala .

Anca G. spunea...

daca nu m-ai intrebat..:P

Stres spunea...

eu sa intreb ?!:)) tu ai nevoie de manuale si tot eu sa te intreb ?:)) e in interesul tau :-"

Anca G. spunea...

Ok, recunosc, dar pe jumatate, şi tu aveai nevoie sa vinzi.Anyway, ne "certam" pe cai verzi, pe atunci nici nu ştiam de blogul tău :P

Stres spunea...

nu conteaza , o cearta odata la ceva timp prinde bine ! asa ca hai sa continuam :)) eu le dau moka , nu aveam nevoie sa le vand ! :)) bine ,creca o sa le vand anu asta dupa ce bat 2-3 boboci , nush :))

emokid spunea...

prima data am citit " cartile sunt infecte :)):)) " si am lasat asa si am trecut mai departe da nu ma prindeam de ce esti inca multumita :))
daca la anu o sa mai fie bune sa-mi dai si mie daca nu o sa mai ai nevoie ! :D

Anca G. spunea...

ooo..or să fie în ftare perfectă - pline de "dani california", "californication", "snow"..."solitary man".. "enter sandman", zvastici, pentagrame..etc :))

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?