EU sunt ANTI-hicinci!...by Sunetul-mai-tare

joi, 31 iulie 2008

-post subiectiv-

Ce urmăreşte un pui de om care îşi face un astfel de site? Pe blog scrii, îţi scrii problemele/ supărările / întrebările / nemulţumirile şi te descarci. Asta înţeleg şi de aceea ţin site-ul. Uneori îmi e mai uşor să scriu decât să povestesc.
Dar ce...beep!...poţi să faci cu un hicinci???
Milioane de fetiţe care abia au terminat clasa a patra îşi fac poze de sus, de jos, în baie, pe wc, în pat, cocoţate pe şifoniere, lângă plasme, alături de mobile, limuzine, pe bloc, pe geam (cazi!), îmbrăcate sumar (în cazurile fericite), cu trilioane de cercei, lanţuri, brăţări din aur masiv, cu genţi ("poşete") dolce end gabana, versace, dihor, şanel & co, cu şuncile ieşite pe afară din blugii luaţi cu 'jdemilioane de numere mai mici (poate-poate se întâmplă o minune şi nu mai arată de 300 de kile), cu buzele umflate cu plastic sau date cu untură sau slănină (după caz), cu gene false şi lentile de contact, cu tone de gel (salivă de vacă) în cap (nu,draga mea,nu te face mai deşteaptă), cu sânii ridicaţi până în gât, ca să vadă toooot poporul ce "frumuseţi" există pe lume...
Pozele se încarcă cu zorzonele, luceferele sclipicioase şi soioase, lunuţe kitchoase, lucioase şi colorate care să scoată în evidenţa pr...frumuseţea divei!
Fata mea, CE VREI? Nu eşti în stare să legi două cuvinte şi te-ai gândit că poate dai peste un analfabet care apreciază imaginea ta de divulită wannabe??
Ai greşit locul! Centura nu e virtuală, e acolo, la marginea oraşului!
Sau merge încercat şi la matrimoniale, dar cred că e prea greu pentru tine,nu?
O să-mi spui că vrei prieteni. Prietenii ţi-i aduce viaţa, mami, nu trebuie să-i cauţi cu lanterna!
O să-mi spui că vrei să te distrezi! Ia-ţi un câine (sau un crocodil, cu puţin noroc o să te mănânce)
Un "rău" spunea odată în glumă la o emisiune, în glumă, ar trebui permise pe astfel de siteuri doar poze gen buletin! Faină idee! Sau mai bine, dacă tot vrei, fătucă, promovare onlaaaain hai să concepem un site cu evidenţa populaţiei, unde toată lumea o să aibă poze de genul amintit, unde o să fie interzise comentariile de tip "pupici", "siexxy gărl", "îmi dai numărul tău", "ieşim undeva?", iar pentru obsedaţii care postează astfel de comentarii facem un site numai al lor (îi izolăm)...
Fireşte, există şi excepţii (oameni întregi la minte care nu folosesc hicinciul ca să-şi găsească miliarde de iubiţi/iubite (a se citi cocalari/prinţesuci). Astfel de excepţii merită felicitate!

-pauză de aer condiţionat..m-am ambalat-

13 reacţii:

Stres spunea...

si ce te face sa crezi ca blogu e atat de diferit e hi5 ? crezi ca aici intra oameni doar sa citeasca ceea ce ai de spus ? sunt unii care intra "sa agatze" pe net ... cunosc exemplu viu . prietena mea , ieri ... primeste add de la un tip . sa dovedit ca era din india bla bla . ii cere webcam ii da si el aiureli vrajeli . la un moment dat indianu o intreaba daca are prieten , ea spune ca da . el mai intreaba odata , ea raspunde din nou ca da . i`a dat ignore ... ce poti sa spui . hi5 nu e singura metoda sa faci prostii dinastea. .. ah si uite inca ceva cu hi5u pe blogul prietenei mele . http://sadsounds.blogspot.com/2008/07/lasama-papa-la-mare.html

Anca G. spunea...

Ceea ce a scris prietena ta (şi a scris foarte bine şi nota 10 pentru asta) este încă un exemplu care dovedeşte la ce este util site-ul asta... Sunt conştientă că unii numai la citit articole nu se gândesc când intră pe un blog, dar dat fiind faptul că pe un blog predomină scrisul (din care vezi modul de gândire, ideile unui om), tind să cred că nu e un loc atât de bun de agăţat ca hi5-ul.

deea spunea...

Foarte misto scris articolul asta si foarte adevarat....si orice ar fi hi5-ul in lumea cocalarilor si a distrusilor este pe primul loc!!

Anca G. spunea...

Mersi, Deea, a fost un of de-al meu mai vechi..mă bucur că i-am dat drumu...

Stres spunea...

ce`ar fi sa daramam hi5u ?:D tin minte acum mult timp ca a fost hi5u picat vreo 1 sapt . toata lumea din lista mea era in crize de park siar fi pierdut viata la jocuri de noroc .

Anca G. spunea...

Oho...ce haos! ce disperare în rândul prinţesucilor! ce frumos 8-> :)) Dar ce ne facem cu cei care nu au nicio vină? ...oricum..faină idee :))

Stres spunea...

cei care nu au nici o vina si nici o treaba sunt cei ca mine ..care au cont doar ca sa fie , nu ca sa primeasca commenturi etc . nu le va pasa :))

Anca G. spunea...

Au mai fost tentative de petitii online dar în cazurile fericite s-au strâns doar vreo 12 oameni...
Să vezi ce ne omoară colegă-mea de blog, emoKid (una dintre excepţii) când o veni din vacanţă :)))

Anonim spunea...

Super articolul. Pacat ca nu putem face nimic ...

groparul intelectual spunea...

trist şi adevărat, de acord cu tine. am scris şi eu o postare despre hi5 pe blogul meu acum ceva timp... http://celmaiporno.blogspot.com/2008/05/generatia-hi5.html

Anca G. spunea...

Groparu...e bine că mai există încă oameni care gândesc ca noi...puţini,e adevărat..dar există.

emokid spunea...

vai doamne ! da mai aveti putin si faceti revolutie! am si eu un cont , tin la el dar n-am primit niciodata comentarii mai zemoase decat :" esti draguta "

Anca G. spunea...

48'u e modelul...tot o mână de oameni erau şi atunci ;) deci, eu, deea, stres, sadSounds, groparu, matrimoniale...te bagi? :))

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?