Bec in biznis! by Sunetul-mai-tare

duminică, 27 iulie 2008

"Hai, dă-i bătaie, Dj Vasâli!
Să-nvârteşte roata,o să fie pâini... "

I'm back! I'm back! I'm home! S-a întâmplat! Chiar s-a întâmplat! Sunt acasă!
De mâine n-o să beau o ceaşca de apă dimineaţa imaginându-mi că-i cafea! N-o să mă mai cocoţ în nuc ca să beau un Red Bull! N-o să mai stau la televizor cu norma şi n-o să mai mănânc plăcintă de cartofi ca desert, n-o să mai văd ochi zgâindu-se la mine pe stradă şi n-o să-mi mai vină să bag cuţitul în idioţi care mă întreabă de ce nu m-am măritat! Singurul lucru după care chiar îmi pare rău este postul maghiar de muzică Music Max...o minune...pentru iubitorii de gen. Fiţi atenţi, playlist-ul cuprindea RHCP, Nightwish, Aerosmith, AC/DC, tATu, HIM şi alte nume mari (am văzut chiar un Metallica!) P-asta chiar aş fi vrut să-l iau acasă...
Nu mă plâng nici de aerul de munte, de ploaia de fiecare zi sau de lipsa manelelor sau a brazilului lu anca parghel pe care în alte locuri mai aveam un pic şi-l vomitam... Şi o să-mi lipsească puţin şi senzaţia aia de 'singur pe lume' pe care o ai când te vezi înconjurat de munţi...asta a fost frumos, recunosc.
O să mă trezesc mâine dimineaţa şi o să mă duc să leg câinele dar o să mă împiedic de instalaţia wireless şi o să-mi aduc aminte că-s acasă...la mine:)
Revin cu poze;)

"Să-nvârteşte roata,mai...face făină
Casa şi masa o să fie plină!"

6 reacţii:

Stres spunea...

uhm , gata . am cam citit blog`u . e misto . nu pot sa zic ca a fost o pierdere de timp [desi oricum a fost . daca nu scoti bani din asta , pierzi timpul . time is money ... era o chestie amuzamta , tocmai mi`am amintit s`o pun pe blog haha . ] anyway revenind . misto blog, interesante articole. keep it up , ca o sa mai dau tarcoale sa vad daca sunt articole noi :D .

deea spunea...

..cam acelasi sentiment l-am avut si eu cand m-am intors acasa....tara are parti bune si parti rele(mi se pare ca sunt mai multe parti rele)...dar tot acasa e cel mai bine...unde ai cafea(eu beam ceai zi de zi pe meleagurile necunoscute) internet si nu tipa nimeni la tine daca vorbesti 3 ore la telefon!!!
..ce sa facem acum,daca ne-am nascut la oras..ne place aici!!!

Anca G. spunea...

Stres: mersi pentru 'sacrificiul' tău :)) te-am adăugat în blogroll
Deea: ai dreptate, ne-am născut la oraş,am copilărit la oraş, asta e universul nostru...

Anca G. spunea...

P.S. Deea,te-am adăugat în blogroll abia acum când am ajuns la laptop că de pe mobil nu mergea :D

emokid spunea...

tare! da postul acela e incredibil ... doar k eu nu am avut norocul sa fiu in munti si "singura pe lume " la mn se auzeau manele de peste tot ... k saracii oameni de colo nu aveau alt post de muzica in afara de taraf ( probabil )

Anca G. spunea...

vai, "săracii"...la cum ştiu eu tipul ăsta de oameni, nu cred că îi deranjează prea tare lipsa celorlalte posturi de muzică ;) anyway, povre toi :(

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?