Net. Radio 3 Net.

sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Oook. Tocmai s-a terminat un concert El Negro care a avut loc în „Sala de repetiţii” la Radio 3 Net Florian Pittiş.  Veşti despre concerte, despre ce se mai întâmplă cu trupa, despre turnee, etc, poate primi oricine dacă se înregistrează pe site-ul oficial. Nu, nu-i fac reclamă, dar îmi place stilul lor şi atmosfera din concerte. Când am terminat de înjurat televiziunile şi posturile de radio care nici nu concep că Muzica Românească (scris cu M mare şi R mare, ca să se deosebească de hibrizii horror ai căror reprezentanţi sunt Ina, conectorii de tot felul şi alte personaje care se perindă prin emisiuni de mare audienţă) trăieşte, m-am bucurat de câteva piese live, cu voci bune, cu tot cu instrumente, backing vocals şi o doză bună de optimism.

Frate, cu o exprimare ca asta aş fi ajuns în PCR cu brio dacă mă năşteam mai devreme.

Ideea aţi înţeles-o: Muzica românească „si muove (eppur)” chiar dacă e împinsă undeva la periferia universului televiziunii. Din partea mea, long live, Radio 3 Net şi mulţumim, Florian Pittiş (oriunde eşti acum...)!

By the way, mai erau doi saxofonişti pe care nu i-am prins. 







10 reacţii:

worsakeend spunea...

Pui de comunista :))mmm..era sa te intreb pe ce frecventa il prind :D

Stephen G. spunea...

Radio3net e probabil cea mai tare inventie de la apa calda incoace :)) Foarte probabil ca site-ul ala m-a facut pe mine sa ma indragostesc ireversibil de rock (adica portalul ala cu Desteapta-te rockule). In continuare sunt uimit sa vad cu cata indiferenta e tratat cel mai tare stil muzical din lume pe la noi.

Si aud ipocriti de teapa lui Huidu ca ei sunt fani AC/DC dar lucreaza la ShitFm si difuzeaza ine si rihane, efectiv imi face scarba.

Cat despre El Negro, si ei mi se par destul de cool, atat cat sunt eu familiarizat cu regaae-ul (adica Marley si UB40).

Stai! Sunt si eu putin comunist? :-S

Anca G. spunea...

@Stephen, stai calm, nici eu nu sunt o mare cunoscatoare de reggae. Si, by the way, daca suntem putin comunisti, ce?!:))

kyky spunea...

si cand imi aduc aminte cat de vesela erai tu de "mica" ta descoperire...ce copii, ce cracaciun...Radio nenica!:))

btw...sper sa traiesti mai mult de 2012 ca sa enjoiuesti(ce aiurea suna:))) minunatia asta de radio

Anca G. spunea...

@Kyky, O alta conditie ar fi sa traiasca si ei mai mult de 2012 ca sa nu ascult "purici":))

Mihai spunea...

Bine, gata..M-ai convins. O să încep să ascult radioul în cauză. Nu m-a impresionat când am văzut pe messenger că mulți aveau poze la avatar cu el, dar acum m-ai făcut curios.

Anca G. spunea...

@Mihai, ma bucur:D n-ai sa regrei;)

Tommy \m/ spunea...

si mie imi place mult radioul asta ...mai ales ca mi-au mai ramas de ascultat vreo 9 sute si ceva de albume, intr-o viata .

Anonim spunea...

Imi plac oamenii care stiu intr-adevar sa aprecieze muzica....sunt unul din fanii tai...ai posturi cu personalitate si aduci in fata tuturor punctul tau de vedere...esti un sunet mai tare din toate punctele de vedere!
...si by the way,si eu ador formatia El Negro..sunt bestiali!

Anca G. spunea...

@Deea, ioi:)) data viitoare, ia-ma mai usor CA CAd de pe scaun:))

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?