Me& a friend by Emokid

miercuri, 4 februarie 2009

Ieri am iesit la o mica plimbare cu un coleg cu un an mai mic. Respectivul impartaseste acelasi stil de viata si in multe privinte vorbim aceeasi limba ... mai putin fumatul , bautura si trupa preferata ( eu Nightwish , el Three Days Grace )
De vreo 2 saptamani se plangea ca i s-a stricat placa , i-am mai imprumutat-o asa o zi , doua ... trei ( e un caz disperat de par cret ) . Ieri m-a rugat sa i-o dau putin ca mai tarziu se intalneste cu o fata si sa nu arate asa ... e doar par cret .
Ne-am intalnit si am mers la el . Eu n-am ras asa de mult . Are un fel de a povesti astfel incat si cea mai banala si plictisoare istorisire sa sune interesant sau sa fie amuzanta . Felul meu nu e de a rade intruna ... oamenii astia mi se par imaturi sau prosti , dar cand el vorbeste eu rad .
La el acasa , ochii mi-au cazut pe chitara electrica ( stiam de mai demult ca are si am mai vazut-o prin poze ) si pe un craniu micut si simpatic :) ce avea un ranjet sadic . Si cat s-a incalzit placa mi-a facut o demonstratie cu acea chitara electrica . Eu l-am ascultat doar la chitara acustica si stiam ca stie sa cante si la electrica , dar nu am avut ocazia sa-l ascult . Nu exista exclamatie la cat de bine stie sa cante "WOW ! " e putin si la fel de necuprinzator e si "INCREDIBIL FRATE !!! " . Iar m-a lasat cu gura cascata. Eu credeam ca am vazut geniul cantand la acustica ca sa descopar abia acum tot ce este in stare . A cantat aproape toata melodia lui Bullet for my Valentines - Hand of Blood , solo-ul de la inceput a iesit perfect . A mai cantat si niste creatii proprii si ce a mai invatat recent . Mie cred ca 5 secunde mi-ar fi luat o luna sa invat , nu sunt in stare sa zdrangan nici 3 note cum trebuie . Cand am pus mana pe chitara la mine ieseau niste sunete ca de chitara acustica , cred . Participa la competitia aceea dintre licee . SF MARIA vs. LVA ... unii zic " Bafta noastra ! " , eu zic :' Pazea ! " La categoria de muzica ne vedem invingatori , doar la cultura generala nu sunt asa optimista , cred ca ar fi chiar penibil pentru ei sa piarda avand in vedere ca au marele renume de " tocilari " ( sry ! )
Dar sa ma intorc , apoi i-am intins paru si aici la fel , tot razand . A fost o faza draguta cand incerca sa-mi explice cum si-a spart capul a ... cred ca nici el nu mai stie a cata oara , zicea cum era pe skate , a cazut incercand sa faca echilibristica si a intrat cu capul intr-o masina si a facut un semn sugestiv din cap si eu am dat la randul meu din cap , dar cand l-am ridicat nu am fost atenta si am dat cu capu de perete , a fost cu sonor " Auci ! " nu mai zic cat am ras dupa aia . Da i-am zis si eu de fisurile din capul meu .
Dupa ce misiunea mea s-a incheiat , a zis ca pe fata aia trebuie s-o duca nu stiu unde si i-am zis ca si eu trec pe acolo . Asa ca tot together am ramas . Am intarziat 5 minute ( si el vroia sa se mai spele si la cap :)) ) si am ajuns cand aia tocmai pleca , saracu i-a dat nispe bep-uri , i-a facut niste semne ... mai trebuia doar sa tipe dupa ea dar el din proasta si idioata nu o mai scotea . Si cam avea dreptate , faza a fost cam in felul urmator . Locul ales de intalnire era cam pustiu si daca vedeai ca vin doi , dintre care unu iti face disperat semne nu te intorci si pleci . De fugit dupa ea nici nu se pune problema ... si asa mult zgomot pentru nimic , dar macar a avut parul drept :)) pe langa fiecare masina care trecea zicea :' Am paru drept ! Am parul drept !:X:X:X " :))
P.S. Sunete , imi plac pantalonii lui , te provoc !

4 reacţii:

Anca G. spunea...

Daca as fi fost o "spiridusa" ti-as fi stricat placa..Si ce daca are parul cret? Nu stie sa profite...Cunosc o gramada de baieti cu parul cret si le sta chiar foarte bine..dar, ma rog, el e imou..;))
Ma provoci..acusica..:))

emokid spunea...

da lor poate le statea bine , dar lui ii sta mai bine cu parul drept :P

Unknown spunea...

eu sunt cret.... si imi place cret :)) :P si daca as baga o placa in parul meu, sincer... cred ca as strica placa =)) da oricum.. numai gandul, ca eu mi as intinde parul cu o placa, ma face sa mi dea lacrimile de ras, ar fi prea amuzant pentru mine =)))) asa ca.. fara discriminari, par lung cu par lung, par cret cu par cret :-> :))

emokid spunea...

da banuiesc ca iti sta si bine :) :D

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?