Noul Testament ! by emokid

marți, 16 decembrie 2008

L-am mai scris acu cateva luni stiu :P dar acu e serios , originalul se afla la colega de banca . De acum cateva luni s-au facut niste mici modificari . Colega de banca mi-a cerut lamele si posterele :))si desenele si jurnalele ... o sa se bata sunetul si colega-mea pt ele :D restu se arunca , nimic nu vreau sa mai ramana :)) si va intrebati ce s-a mai intamplat acum :D ei bine imi pun pierce :D ca il tot aman de 2 zile :)) Cand o sa ma vada parintii o sa ma omoare :D asta daca nu reusesc s-o conving inca din seara asta sa dorm la colega-mea ca sa nu fie nevoie sa mai trec pe acasa :D Daca n-o sa mai traiesc o sa va anunte Sunetul :P

17 reacţii:

Anca G. spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anca G. spunea...

eu vreau colecţiile de modă..pe cele emo poate să le ia colega de banca...a..şi jurnalele i le dau ei pe primele:)) (partea interesantă e în ultimele..cred:)))

emokid spunea...

:P si ea ce vrei sa citeasca ? :)) cum ma certam cu ursuletul in clasa a 3 a ? cred ca si ea o sa vrea tot ce e mai interesant :)) cat despre desenele alea :)) sunt la categoria " la gunoi " aici n-o sa va mai bateti :))

Anca G. spunea...

păi e interesant şi acolo, măi...ursuleţu':"Dormi!" Tu: "Nu vreau!" =))

Anonim spunea...

unde iti pui pirce??
si eu as vrea..dar in spranceana:D

Anonim spunea...

eu am pierce :P.... si chiar ma simt bine cu el. problema e ca in fiecare zi, cand intru in cancelarie (in fiecare pauza) il scot... mi s-a acrit de priviri tampite si vorbe pe la spate... asa ca eu cred ca te inteleg prima daca o sa fii nevoita sa ti-l scoti pe la ore. :)

emokid spunea...

in buza :(
docica , sunt unii profi care n-au nicio treaba chiar daca vii la scoala in stil manga si unii ca vad si ca ti-ai schimbat oja de pe unghii ( cum e a mea de fizica ) cred ca va fii singura ora la care o sa-l dau jos :D

dar acum anunt de ultima ora :D baiatul care imi dadea gaura n-a venit la scoala asa ca vom mai amana :D

emokid spunea...

care*

worsakeend spunea...

sa pui poza..dupa ce te "accesorizezi" :P

Anca G. spunea...

worsak..amână de câteva săptămâni...cred că o să ajungem în baston şi ea tot n-o să...sape canalizarea-..

emokid spunea...

deci dupa cum spuneam :)) tot aman de ceva timp :)) asa k nu stiu sigur daca o sa am de sarbatori sau nu , daca imi expira rabdarea s-ar putea sa-mi dau singura :))

Bunea Alin spunea...

Mai eu nu sunt emo si habar am de ce am intrat pe un blog de emo, dar spunemi si mie, pierceul ala te face mai tru(ca parca asa se spune),
Eu nu am inteles niciodata de ce si-ar baga cineva pierce...dar stai ca eu nu sunt la moda.
Daca va ganditi ca sunt manelist sa stiti ca va inselati, sunt un adept al rockului alternativ...
Astept raspuns la intrebare(sa va vad).

Anca G. spunea...

Aline, acesta nu este un blog emo. Cel puţin eu (sunetul-mai-tare), nu sunt şi nu voi fi niciodată. Am crescut cu rockul în urechi şi pot să spun că nu recunosc acest curent drept o subramură a rockului. Gândesc independent, nu mă iau după "modă" sau curente care vin şi pleacă după cum bate vântul.
Blogul ăsta nu şi-a propus să ilustreze idei emo. Sunt ideile noastre, trăirile noastre, ale unor copii care trăiesc în România anului...2009 de acum, şi îşi formează singuri puncte de vedere faţă de ce se întâmplă în jur.
Cel puţin, asta simt eu. Îţi recomand unele articole de început, în care vei vedea că nu sunt nicidecum de acord cu acest curent, dar respect opiniile altora.
Cât despre Kid..îţi spune ea despre...accesoriul ăla "tip Mato Grosso"...(cu care, apropo..nu sunt de acord)
Pace!

emokid spunea...

poi... fiindca imi place :D si in plus nu ma face mai tru :P mai mult decat in buza mi-ar placea in limba , dar nu as fi in stare sa0mi fac nici daca m-as duce la salon , pe cand in buza e frumy si stii? intodeauna au existat controverse :P mie nu-mi plac tatuajele :P

Stres spunea...

ok nu pot sa ma abtin .
@ alin : esti un ratat , nu ai o treaba cu viata .
@ emokid : o sa te plictisesti rapid de el . suntem oameni , e in natura noastra ... dorim ceea ce nu avem si ... nu dorim ceea ce avem..sau , ma rog..pe acolo pe undeva . succes cu pierce`u totusi , sper sa nu se infecteze

Stres spunea...

ah ah am uitat .
@ sunetul : poate nu recunosti tu alternativul dar ... din moment ce este ROCK alternativ.... nush , eu zic k totusi si oamenii care i`au dat numele au crescut cu rockul in urechi . gusturile nu se discuta .

Anca G. spunea...

Stres, voiam să spun că nu recunosc curentul emo ca derivat din rock:)) a ieşit altceva..scuze pentru neintelegere:d

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?