Dragă 2008,

miercuri, 31 decembrie 2008


      Iniţial voiam să scriu o cerere către 2009 pentru că la niciun examen n-am avut ocazia să scriu cereri dar mi-am zis că într-o scrisoare pot scrie mai multe.
      Eu sunt bine, sănătoasă (cel puţin fizic sunt sigură că sunt!). E classc, nu? Îmi aduc aminte când scriam scrisori către Tom şi Jerry! Fireşte, primeau prea multe scrisori deci nu se oboseau să-mi răspundă. Plus că scriam la destinaţie Germania, deşi ştiam clar că “locuiau” la Hollywood… Poveşti de adormit sunete…
      Deci, “Două-Mii-Oapte”, ai fost un an bun. Am stat bine pe toate planurile, mi-a reuşit, în mare, tot ce mi-am propus. Când ai venit, m-ai găsit dormind, îmi cer scuze, dar programul tv era atât de prost, încât mi-am găsit o alternativă – somnul. Bineînţeles că m-ai trezit şi te-am înjurat. Alte scuze. Promit că stau trează (fizic) azi şi-l aştept pe frate-tău cum se cuvine. Kid mi-a zis cu câteva zile înainte să soseşti că atunci când ceasul bate ultimele secunde din anul trecut, trebuie să-ţi pui o dorinţă şi ea se va împlini. Am uitat şi de asta… Mă rog. Cert este că mi-ai intuit dorinţele şi pe unele le-ai împlinit: m-ai dus la naţională la istorie, mersi mult dar nu mi-am schimbat părerea despre unguri, chiar dacă am obţinut un loc bun şi menţiune la un concurs adiacent. Pentru hotel, totuşi, nota 11! (Black Lord, Târgu Mureş…ăăă, nu păţesc nimic dacă fac reclamă?), m-ai ferit de corigenţă la religie:)) m-ai adus pe locul obişnuit la şcoală, m-ai plimbat prin munţi şi mi-ai făcut rost şi de internet mobil, mi-ai făcut blog (senc iu veri muci!), mi-ai luat chitară, m-ai dus la unele dintre cele mai bune concerte, mi-ai păstrat rockul în sânge şi atracţia pentru desen şi mandarine:D, mi-ai găsit alternativă atunci când aveam nevoie de cafea şi Red Bull, mi-ai ţinut prietenii aproape şi uneori mi-ai închis gura când trebuia. Doar uneori… Mi-ai întreţinut optimismul şi zâmbetul de pe buze.
        “Lasă muzica să curgă…”
       Nu m-ai deposedat de tona de nebunie şi pentru asta îţi mulţumesc.
       Îmi pare rău că pleci, dar sigur 2009 va fi cel puţin la fel de bun ca tine. Mi-am tăiat părul singură..cine m-o fi pus?...Aşa…revenind…
       De la 2009…ce să vreau? Să rămân la fel de trăsnită şi să nu-mi pese de urâţeniile din jur. Şi mai vreau să-mi crească părul mai repede, să-mi vopsesc pe pereţii camerei de la munte motive hippie, trotinetă, plimbări, aer proaspăt şi optimism!
“Din prea mult sau prea puţin
Aş mai bea un strop de vin
Şi o ceaşcă de cafea
Ori mai bună, ori mai rea..
Şi-apoi, ce-o mai fi, om mai vedea!”
Cu drag,
Sunetul-mai-tare
                                  La muţi ani tuturor!

17 reacţii:

worsakeend spunea...

sa fiti macar la fel de multumite de anul 2009,cat a-ti fost de 2008,sa aveti parte de multa iubire,muzica si distractie,ca defapt asta conteaza in viata..sa fiti sanatoase ca sa aveti ce povesti "fanilor"vostrii,hai v-am pupat!!!

apropo..sa beti cu masura diseara :P

Unknown spunea...

La multi ani! ;)) la cat mai multe vise implinite pentru 2009.

Stephen G. spunea...

La multi ani fetelor !

emokid spunea...

Anu trecut mi-am facut o lista cu 30 de dorinte ( de la cele mai marunte la cele mai mari si irealiste ) si pot spune cu uimire ca multe s-au indeplinit ... erau chestii la care visam din copilarie si ca prin minune s-au implinit ( unele ) .
Anu asta o sa mai modific oleaca lista :) va trebui sa inlocuiesc dorintele indeplinite already .

Anca G. spunea...

@worsak, neydamn, stephen, mulţumim mult:), la fel
@kid, abia aştept să-mi povesteşti:))

deea spunea...

La multi ani Sunetule!
La multi ani emokidului!
...si sper ca 2009 sa ne faca cunostinta personal! :D:D:D

Anonim spunea...

Vaaii..foarte frumos ai scris... La multi ani iti doresc si tie! Si multa sanatate, ca in rest...

Anca G. spunea...

deea, docica, să fie!:)

SecondHand spunea...

La multi ani! :)

ganduri_soptite spunea...

salut si La Multi Ani tie si la emokid.daca anu 2008 a fost atat de bun,sunt fff convins ca 2009 va fi si mai bun.la cat mai multe articole,drumetii la munte,muzica ascultata si,vorba ta:"Lasa muzica sa curga" un an 2009 de 2009 ori mai bun ca si anu asta care tocmai a trecut tie,lui emokid,familiei tale,si tuturor prietenilor tai,inclusiv si mie.toate cele bune,chiar si sanatate,ca deh,vorba aia,e mai buna ca si toate!

Anonim spunea...

vrem sa multumim anului 2008 pentru prezentza in viata noastra!
acu yo pe 2009 il iubesc oleaca mai mult ca peste 4 zile fac exact 18 ani:D si na...e dragutz anu' asta:D

Anca G. spunea...

;)) la mulţi ani, dansul ploii...toate cele bune!

Anonim spunea...

La multi ani!

Anonim spunea...

Desi nu prea te cunosc :) ( poate in viitor o sa ne cunoastem mai bine) iti doresc un an plin de impliniri si tot ce iti doresti :)

Anca G. spunea...

senc iu..la fel:)

Anonim spunea...

La cine te refereai?
:)

Anca G. spunea...

@Computerică, la tine şi la Sunt

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?