" Am canalizare !!! " ! by emokid

joi, 25 decembrie 2008

Deci Sunete nu ai ajuns in baston :P si eu ieri " mi-am sapat canalizare " si ma mir ca inca traiesc :D totul a fost manual :)) si a iesit destul de bine , nu ma asteptam sa curga sange dar s-a scurs oleaca :D
N-a durut :)
Cat despre parinti :)) am stat toata seara si am vorbit cu mana la gura :)) pana ce mama : " E cu magnet nu ? " si eu :| " Poi... mda :D " si ea :" Ia scoate-l si pune-l in nas ." si eu atunci am ramas muta :D si dintr-o data " Lasa continua ,ziceai de caciula aia care ai vazut-o in revista :D " . S-a uitat lung in ochii mei si :"Eu nu cred ca ti-ai facut tu " a continuat cu acea caciula :D A fost destul de bine, putea iesi mai rau, puteam dormi pe pres in noaptea asta .
Si pentru ca o schimbare nu vine singura niciodata , m-am vopsit si oleaca bruneta , de fapt am incercat sa fiu cat mai asimetric vopsita , n-am acoperit tot si a iesit un terci :)) N-am vrut sa acopar tot fiindca sunt cam alba la fata si vopsita toata neagra as fi aratat exact ca un cadavru :D Toti imi zic sa renunt la pudra alba ( care nu exista ) :))
Deci Sunete retrageti afirmatia :P
(P.S. Merry Christmas and a Happy New Year !!!! )

9 reacţii:

Anca G. spunea...

Merry Christmas, mey!...Felicitări!:)) Cel puţin nu m-ai lăsat să ajung în baston:))

worsakeend spunea...

craciun ferict,si VREM POZA!!!:p

Anonim spunea...

Sarbatori Fericite si La Multi Ani! Se spune, ca cele mai grele lucruri, sunt cele simple...E usor sa trimiti ganduri bune, celor dragi, dar intotdeauna imi este greu sa aleg cuvintele cele mai potrivite. Cel mai frumos este sa ai prieteni, carora sa le urezi din toata inima: CRACIUN FERICIT!

emokid spunea...

worsak ... nu vrei sa vezi acu o poza :)) e oleaca umflat si mie mi se pare ca jumateate din buza de jos e cam vanata :)) ( de aia am inceput sa ma rujez ) :)) nu chiar acu :P cand o sa arate mai bine :)

Bunea Alin spunea...

Craciun fericit si sa-l stapanesti sanatoasa.

deea spunea...

Schimbarile sunt bune si sanatoase....:P:P
Sarbatori fericite..zic si yo cu intarziere :P:P..

Anonim spunea...

Sarbatori fericite (cu intarziere asa). Deci tie ti-a adus Mos Craciun...emotii cu parintii :D Se pare ca au intrat in spiritul Craciunului si ai scapat. Felicitari!

Anonim spunea...

ce mama draguta ai...tata m-ar fi pus sa-l mananc!

emokid spunea...

Poi cam asta era planul :D Ma rog , mai recent mi-a zis :" Macar acum am cu sa te santajez " , si fac tot felul de faze :( : " Ce ai de nu vorbesti ? Ia scoate limba , ridica tricoul ..." stie tot familionul ... au avut dezbatere mare acum 2 zile ...Cred ca au aflat si rudele din Ungaria :(

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?