Teze..

miercuri, 26 noiembrie 2008

Cu subiect unic sau fără, simulate sau nu, a început oficial perioada tezelor.
Unii, mai puţin norocoşi, care n-au reuşit să scape de cicăleala de tip “du-te la olimpiadă / concurs / examen” se confruntă în aceeaşi perioadă cu întreceri de acest gen.
Eu mi-am luat anul ăsta un mic (mare) concediu de la chestioarele astea...
Sunetul-mai-tare şi Emokid urează succes tuturor celor care trec prin acest tip de examene sau prin evaluări de orice fel! Să aveţie emoţii doar constructive, să nu faceţi exces de cafea/pastile/energizante/ciocolată amăruie ca alţii :-“, să fiţi lucizi la minte.
Celor care vor da teste grilă, fie ca banul să cadă pe partea norocoasă! Celor care sunt obişnuiţi cu “taca-taca”, să nu cumva să uite vreun cuvânt din carte că va fi nevoie să-l înlocuiască şi cine ştie ce frază va ieşi!
Spor la inspiraţie şi la scris!

7 reacţii:

worsakeend spunea...

mai,era nevoie de o urare dasta..si voi sa aveti parte de un an scolar resusit..

Anca G. spunea...

multumim:)

Stres spunea...

bacu suge cur , tezele nationale la fel ... nu ura succes bla bla ca astea oricum se iau . partea naspa vine cand incepe sa iti curga sange din nas si doctoru iti spune ca e din cauza stresului .. si incepi sa iti pui intrebarea "oare ma stresez prea mult cu examenele astea ?" ... I HATE THEM !!! Exista un singur lucru concret : Life sucks untill you die . If you don`t die , life sucks some more .

ganduri_soptite spunea...

ce-i taca-taca?si voi doua cum de ati luat un mic concediu de la chestioarele astea?

Anca G. spunea...

@stres, au...pai ia-o mai usor,man...
@mishu, "taca-taca" inseamna toceala/invatat mecanic fara sa antreneze mintea ;)) mă rog..sau cel puţin aşa îi zic eu:))
aaa..şi eu mi-am luat liber de la olimpiade anul ăsta:))

Anonim spunea...

Vaai...cum sa nu pui osu' la treaba in asemenea maniera?!? :-o Cred ca o sa ma cheme si de la facultate pentru olimpiade. Si eu care credeam ca anul asta scap :|

Anca G. spunea...

Nope..am concediu B-) mai trebuie şi o vacanţă din când în când :))

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?