MtvEma!!! by emokid

vineri, 7 noiembrie 2008

Aseara a fost MtvEma :D Eu l-au urmarit la o colega de clasa ... adica ce rost are sa tipi de unu singur si sa auda vecini si sa-si zica :"A castigat Metallica ! " dar numai a fost , intr-o zi m-am trezit ca nu mai am mtv si atunci am facut o programare , dar intre timp a revenit mtv-ul chiar in ziua cand a fost evenimentul si nu avea rost sa anulez , in plus nu eram mai venea si o verisoara dea colegei ( pe care o cunosteam ) care a zis ca vine cu aparutul de fotografiat sa facem poze dupa ce se termina in pijamale pe strada ( colega sta in centru ) daca nu castiga 30 seconds to mars :P
De mentionat ca draga mea colega e the biggest fan 30 seconds to mars si ei au castigat fiindca ea a votat de i-au iesit basici la degete :))
Eu nu eram asa de entuziasmata , stiam ca nightwish nu vor castiga fiindca n-au sanse si green day as mai fi vrut sa castige dar eram sigura ca tokio hotel o sa le-o ia inainte , dar si ei erau neincrezatori din cate am auzit k unu Rick din categorie de colo era foarte popular :) However , eu as fi fost cu adevarat inflacarata cu un an in urma cand la categoria rock out au participat Fall Out Boy , My Chemical Romance , Evanescence , Linkin Park Si 30 Seconds to mars ... anu trecut am zis k distrug tvul , il sfaram il fac praf ... as fi preferat sa castige fob , mcr sau evanescence , am eliminat din prima 30 seconds to mars pe ideea :' n-am auzit de ei , deci n-au sanse " si al naibii the winnners was 30stm ... apoi i-am ascultat si am vazut ca sunt chiar misto :D :)
Nu cred ca mai e nevoie sa dau detalii din restul premierii . A castigat Britney Spears ( x2 ) , Tokio Hotel , Pink , Katy Perry , 30 Seconds to mars ( x2 ) , Lil Wayne , Paul McCartney , Kanye West si o trupa din Turcia . La ultima categorie ma bucur ca n-a castigat Leona Lewis , nu mi se pare corect ca a participat , este clar ca avea avantaj si nici Nightwish nu sunt prea multumita ca au participat , sunt trupe cunoscute si in afara tarii lor si asta e un avantaj prea mare ,deci Well done Turcia ! Felicitarile mele!
Colega mea saraca ... la Rock Out si la Video Star nu mai putea , mai sa imbratise televizorul , si la primul premiul pe care l-au castigat 30 Seconds to mars ea a inceput sa planga ... de fericire :P nici nu se pune problema de tipat , voi nu ne-ati auzit ? 30 Seconds to mars au castigat a doua oara la rand categoria Rock Out . Ne-am bucurat pt colega mea si apoi in ciuda faptului ca a castigat pariul , la 12-1 noaptea pe strada , in centru , in pijamale noi faceam poze :)) din cand in cad mai treceau si masini si am stat cu pozele pana au aparut o gasca cam dubioasa si am plecat :D
After that , ne-am culcat si am dormit 5 ore ca azi am avut sc . :D ( se mira lumea de ce zambim asa de larg , ce-am patit de suntem fericite amadoua )

7 reacţii:

worsakeend spunea...

:)) ce fanii adevarati au 30 seconds to mars..

Ego spunea...

Ca intotdeauna niste "soricei neastamparati". Asa veti ramane fetelor. Si parca lumea ti se pare mai frumoasa cand observi asemenea adolescenti sensibili si motivati, in sensul pozitiv.:) Bvo fetelor tine.ti.o tot asa. Vreau sa iti multumesc, pentru ca "m.ai citit" din nou si ti.ai marcat prezenta printr.un deosebit comentariu. Te mai astept. Bafta la liceu!

Anca G. spunea...

Eu am ieşit şifonată din povestea asta...când am văzut lista cu câştigătorii, am crezut că am greşit planeta, în afară de Paul McArtney şi Pink nu recunoşteam pe nimeni...
Oficial Mtv-ul nu mai e in grila mea de programe...
Ego, vezi c-ai mulţumit vecinei ;))

deea spunea...

Nu m-am interesat foarte mult de premiile din anul asta,recunosc si nu m-am uitat la festivitate,dar am aflat a doua zi cine,care cum a castigat! Totusi cu mici exceptii,premiile au fost ok...ma mir,de obicei nu castigau niciodata favoratii mei :D:D

emokid spunea...

:)
Sunete:imi pare rau pt. tine :( dar vezi ca trebuia sa o recunosti si pe Britney :P
Deea:asa am patit eu anu trecut :))

Anca G. spunea...

later edit: aseară am prins în reluare recitalul lui Kid Rock, S-au îmbolnăvit emtiviştii de l-au adus acolo?
Să ne trăieşti, Kid, te rog eu!!! Ai fost una din puţinele exceptii care nu s-au integrat în penibilitatea show-ului...

T. spunea...

:)) am râs cu soră-mea la chestia asta de s-a răsturnat scaunul şi probabil mi-am fisurat noada...oricum a meritat durerea [pentru că am comparat-o cu cea de la sanie]...chestii similare mi s-au intâmplat şi mie...isterii Metallica...date în pijamale...dar când citesc la alţii mi se pare mai fun:)))

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?