Cu vorba buna ! by emokid

luni, 17 noiembrie 2008

Cred ca toti stiti de situatia mea la fizica si cum lupt sa trec semetru de semetru ... semetru asta aveam un 4 ( mai bine decat 3 ) si sapatamana trecuta am dat o alta lucrare ; ni le-a adus si am luat inca un 4 :D ( mai bine decat 3 ) dar faza e ca pe unele le-a corectat pe loc ( si eu am fost unii dintre norocosi ) ... ma chemat langa ea sa-mi arate in ce hal gresisem apoi la sfarsit :" Cand o sa te apuci sa inveti ? Ca parul incalcit il ai , boita la ochi esti si unghiile cu verde le ai facute ... te mariti ? " M-am dus la loc , observasem ca nu se uitase peste ultimele 4 randuri , atunci n-am avut curajul sa-i zic nimic . Tot weekendul m-am gandit la nota aia , mi-am zis ca luni trebuie sa-i spun cand o sa aduca si restul lucrarilor , dar sa am mare grija cum vorbesc . Din experienta stiu ca profa nu e nebuna si are niste puncte slabe unde poti s-o atingi . Am vazut si cum alti colegi de-ai mei facusera greseli mari ... va mai amintiti de isterica aceea ? O data a venit la catedra si mai avea putin si dadea cu pumnul in catedra ca ea e desteapta si merita mai mult . Am stat duminica sa-mi fac un discurs si luni ... imaginati-va elevul model ( ca nici la inspectii nu aratam asa ) m-am dus nemachiata , cu parul calumea si cu unghiile portocalii de data asta . Si la sfarsit dupa ce a terminat de corectat lucrarile :" Se crede careva nedreptatit ? " Atunci am ridicat timid mana si m-am ridicat in picioare ( esential ! ) Si cand i-am zis cat am putut eu de diplomat si m-a chemat iar langa ea si am incercat sa-i explic ce nu am inteles si pot spune cu mandrie ca la sfarsit a modificat in 5 . Deci se poate fara sa tipi .

7 reacţii:

Anca G. spunea...

duh..bravo mă!!! eu niciodată n-am avut curajul să fac chestia asta..mi-am zis că mai tare o să se enerveze dacă mă duc cu lucrarea aşa..bine, asta si pentru că nu eram dispusă să renunţ la stratul gros de dermatograf de la ochi şi la oja sângerie de pe unghii, ca să par un elev model..dar ai făcut bine
bravo;)

emokid spunea...

crede-ma ca la sfarsitul orei imi cautam creionu prin geanta si oglinda :)) si asa colegii :" Da ce e la fata ta ? Parca esti vampir , azi ce nu te-ai machiat ? "
si eu asta am incercat sa nu o enervez vorbind frumos , imi aduc aminte isterica cum tipa :)) de asta are carduri de 3 :)

Anca G. spunea...

să le stăpânească sănătoasă şi să le îmnulţească din partea mea:))

Anonim spunea...

:))..haahahahha.... ai facut foarte bine! eu, pe ai mei i-am obisnuit asa. se mai intampla, mai greseste proful (ca toti suntem oameni, mai ales la un obiect uman (unde se interpreteaza des). si atunci cand se simt nedreptatiti vin si-mi spun... unii mai isterici, altii mai calmi. de obicei le cer de doua ori sa aiba rabdare si ii ascult doar daca se exprima calm (altfel nu). am modificat destule note asa. nu cer o anumita tinuta (pe care o doresc, totusi, dar mi-e sila sa fac educatia bunului simt... cine are, are, cine n-are... stii tu). poate ca sunt prea darnica si schimb prea multe note... nu stiu...dar ei au inteles ca au dreptul sa ceara un lucru doar daca au destule argumente..:P

worsakeend spunea...

vorba dulce..muult aduce :)

deea spunea...

...mda,teoria mea rezulta buna si in acest caz.."da-te bine pe langa profi ca sa obtii ce vrei"..yo nu prea fac chestia asta decat atunci cand este maxim necesar,gen in situatia pe care ai avut-o si tu sau in alta si mai naspa...insa cunosc persoane care nu inceteaza sa fie lingusitoare la extreme..dand cateodata in prostie si in fata profesorului!

Anca G. spunea...

test...2-10, 2-10...

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?