Veşti de la Emokid!

luni, 4 august 2008

Kid a noastră testează şi ea aerul de munte într-un mod nu tocmai plăcut...
Spre deosebire de mine, ea e privată de singura "distracţie" de la ţară: MusicMax-ul unguresc mult-iubit... Asta înseamnă...no Nightwish! Noroc cu mp3-ul că altfel ar fi fost crimă...
Din lista lipsurilor fac parte si internetul, accesul la blog, la messenger, etc.
Kid, sperăm măcar că te bucuri de ajutorul pe care poţi să-l acorzi bunicii (oh,yeah...), de aerul nepoluat, de peisajele mirifice, de liniştea şi pace de dinaintea unui an de şcoală, de momentele de relaxare, de....Tânăr şi neliniştit (sper că prinzi pro-ul), de...eu ştiu...continui tu lista când te întorci.
Jocurile merg...binişor...le-am jucat pe toate în fiecare zi, mai puţin unul (al doilea) care m-a băgat în ceaţă de tot. Asta e, am îmbătrânit...
Victor a fost foarte de treaba (nu credeam c-o să vorbească vreodată cu mine)...
Ne e dor de tine şi sperăm să te întorci repede :)

P.S. Nu, Stres, n-au mâncat vaca...am întrebat special pentru tine :))

5 reacţii:

Stres spunea...

hai maaaaaa :(( deja imi imaginam un peisaj macabru in care ii sarea sange vacii din gat :X

Anca G. spunea...

:))) sadic boy...

deea spunea...

Wow,bare-mi ea se distreaza,eu aici ma duc in fiecare zi la piscina si ma plimb la 12 noaptea pe aceleasi strazi...ma mai streseaza si bunica-mea...noroc ca am o buna prietena cu mine ca altfel m-as fi intors la mine acasa!!

Anca G. spunea...

Câteodată nici nu-ţi închipui ce poate face un prieten bun...Ai nevoie de momente de-astea de disperare ca să-l preţuieşti.
Nu pare prea rău (cel puţin la prima vedere)..gândeşte-te că trece repede ;)

emokid spunea...

ma distram ??? a fost f . frumos k trenul a avut intarziere 2 ore si juma si am stat in 2 gari de iti venea sa iti arunci bagajele si sa zici :' imi bag ... ma intorc acasa da cu ce drecu ... k sunt in padure , prin munti , intr-un sat , cred k astia n-au nici electricitate aici ... a fost f . frumos si m-am distrat de minune asa-i :D si vaca aia saraca a fost f fericita , sa nu m-ai spun copilul care o insotea ... el era minor si parintii lui au raspuns pt k a stricat locomotiva si un vagon si au fost dati in judecata :( sry deea , dar nu a fost tocmai funny :) noroc de tehnologie k am reusit sa prindem semnal prin apropierea oraselor si dam niste telefoane sa le spunem rudelor sa vina cateva ore mai tarziu dupa noi ...am facut haz de necaz dar nu a fost o situatie prea placuta ( scuze dak ti se pare k m-am rastit ) la noi a fost bine k nu trebuia sa schimbam trenul dar erau multi care trebuiau sa prinda un alt tren la ora de si 10 minute puteau fi letale .

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?