Începe cursa EMA!

vineri, 29 august 2008

       Pe locuri...fiţi gata..start!
       MTV a anunţat de curând lista nominalizaţilor pentru fiecare categorie a Europe Music Awards de anul acesta. Show-ul va avea loc pe data de 6.11 la Liverpool.
Site-ul oficial conţine informaţii despre eveniment, precum şi ştiri de ultimă oră şi detalii despre artişti.
      Categoriile la care se poate vota sunt
  • Rock out!
  • Ultimate Urban
  • Act of 2008
  • New Act
  • Best Act Ever
  • Most Addictive Track
  • Headliner
  • Album of the Year
....deocamdată! În cea de-a doua parte a votării care va începe pe data de 29 septembrie, după ce se vor alege cinci finalişti din fiecare categorie, se vor anunţa şi nominalizările pentru Best Romanian Act şi Europe's Favourite.
     Se poate vota şi de mai multe ori acelaşi artist (oh, yeah!!!). Personal îi susţin bineînţeles, pe Metallica (cred că aici e no comment), The Ting Tings şi pe o tipă în care cred foarte tare, Amy MacDonald (super album, super voce).....şi pe cei de la RHCP, bineînţeles!!!!
     Keep voting (că oricum n-o să iasă ce votăm noi...)!

5 reacţii:

deea spunea...

Ador concursurile de genul,fie ca e vorba de muzica,film etc....insa ma intriga faptul ca cele mai multe premii sunt aranjate....si noi,care vrem sa ne sustinem formatia preferata sau ce-o fi,pur si simplu votam degeaba!!

emokid spunea...

OOOO da! si mie imi plac dar imi aduc aminte anul trecut prin ce depresie am trecut cand toate trupe pe care le votasem in dracie au pierdut ... parca vad si acum Fall Out Boy , My Chemical Romance si Evanescence si inca una 30 Second to Mars parca ... imi ziceam ehhh la categoria asta sigur o sa castige unul din preferatii mei , eu in viata mea n-am auzit de 30stm si sigur nu se compara cu astialalti ...ei au castigat 30stm , intre timp i-am ascultat si i-am iertat fiindca behaie misto .

Anca G. spunea...

"Da' un lucru nu-nţăleg / Ş-asta zău că mă intrigă"..cum de-au fost băgaţi Tokio Hotel în aceeaşi "oală" cu Metallica, Nirvana şi RHCP?...
Ciudat...

Stephen G. spunea...

Sunt multi melomani care spun ca MTV a ucis muzica de-a lungul timpului si uneori tind sa le dau dreptate. Cel putin MTVRo difuzeaza numai jafuri de muzica in cea mai mare parte a zilei.

Cat despre topuri...mi se pare absurd ca la o categorie numita Best Act Ever sa bagi Beatles, Led Zeppelin, Metallica si imediat intre ei Kanye West,Rihanna si Britney Spears.

Chiar daca nu conteaza oricum, 'Tallica a incasat voturi si de la mine.

Anca G. spunea...

Yeah...mă număr şi eu printre cei care au "pierdut" MTV-ul...când au început să dea "show-uri" de genul "Sweet 16" am vrut chiar să scot postul din grilă că-mi provoca numai nervi...l-am păstrat totuşi..gândindu-ma la premii şi la câte un gram de muzică bună...

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?