Hyvaa syntymapaivaa, Tarja!

duminică, 17 august 2008


Vocea care a topit până şi ghiaţa Finlandei împlineşte astăzi, 17 august 2008 vârsta de 31 de ani! Este vorba despre Tarja Turunen, soprana care până mai ieri (toamna lui 2005) a încântat cu glasul său fanii trupei finlandeze de metal, Nightwish.
Solista a studiat muzica de la vârsta de 6 ani, iar la 18 ani făcea parte din Opera festivalului Choir din Savonilinna.
Alături de Tuoman Holopainen, un coleg de clasă, a pus bazele trupei Nightwish în anul 1996. În noiembrie 1997 apărea, astfel, prin dăruirea celor doi, primul album al formaţiei: Angels fall first.
După multe alte albume lansate, înţepenite pe primele locuri ale multor topuri din întreaga lume şi singleuri nemuritoare în inimile fanilor, ca, "Nemo" sau "Over the Hills and Far Away", visul se destrăma în 2005, când Nightwish spunea "Bye, bye, beautiful" talentatei Tarja, dând o lovitură zdravănă fanilor din întreaga lume..printre care şi două disperate după vocea ei, subsemnata Sunetul-mai-tare şi emoţionata Kid...
În prezent Anette Olzon o înlocuieşte pe Traja în cadrul formaţiei, dar în inimile noastre nu va putea niciodată să îi ia locul.
Turunen continuă pe cont propriu, având "la activ" un album care s-a bucurat de mare succes, "My Winter Storm".
La mulţi ani, Traja, că creşti mai mare decât Nightwish şi să ne încânţi cu vocea ta până vom ajunge în baston!

Şi dacă tot suntem la capitolul ăsta, hai să-i zic un "la mulţi ani" şi dansatoarei la bară de acum 50 de ani, care se bucură oricum de mult mai multă publicitate, dovedind încă o dată că aparenţa câştigă în faţa esenţei...

Pace!

9 reacţii:

deea spunea...

Oricum pentru fanii adevarati si vechi ai trupei Nightwish,Tarja ramane de neinlocuit...ii e bine si solo si o sa se descurce si mai bine decat cu trupa...inca o dovada a vorbei "adevaratele talente nu sunt apreciate suficient (sau)-atat cat trebuie)"

Anca G. spunea...

Deea, ai dreptate. Noi îi urăm succes pe mai departe şi sigur o să-l aibă pentru că merită!

worsakeend spunea...

hai..si din partea mea ii urez sanatate si bafta mai multa in viitor.

worsakeend spunea...

da si u id..ala..vrei sa ma rog acum :))

emokid spunea...

da o voce minunata , dar singura parca nu mai e la fel , mie asta mi-a placut la nightwish un sound tare,dur cu o voce fina . happy birtday little one!

Zmonky spunea...

Nightwish nu mai e acelasi lucru fara Tarja :)

Anca G. spunea...

Worsak, îmi pare rău dar nu pot să-mi fac publice datele personale (fie şi numai un id)...nu că aş fi mare vedetă, dar chiar nu pot, crede-mă. Dar te-am adăugat în blogroll :)

worsakeend spunea...

nu face nimic :P .multumesc pt add..in blogul vostru.

Anca G. spunea...

mă bucur că nu te-am supărat :)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?