Bună şi de la mine

marți, 27 mai 2008

Eh..eu pot spune mai multe...

Am stat mult pe gânduri pânăiniţiez acest blog. Ne temeam că nu vom avea idei pentru articole sau talent la scris. Pe urmă am realizat că nu trebuie decât plăcere de a scrie şi bineînţeles o exprimare cât de cât corectă. Aşa că am început.

Sunetul-mai-tare se adresează tuturor celor care...bântuie pe net pentru a-şi consuma timpul.

Sunetul-mai-tare se adresează iubitorilor de muzică. Şi când spun muzică, apoi spun muzică... Nu e un secret că îmi place rockul. Rockul..rock! da. Ăla pe care îl ştim cu toţii din moşi-strămoşi, care atrage şi nu şochează, care te face să sari din scaun şi să profiţi de ritm! Subiectul poate fi dezbătut în 4732864716872671 de rânduri aşa că n-are rost să-mi înşir opiniile de la început.
Sunetul-mai-tare se adresează celor care vor..hmm..să se "delecteze" cu / să contribuie la discuţiile contradictotii dintre noi, pentru început Emokid (aia cu emo :D) şi Sunetul-mai-tare (aia cu picioarele pe Terra :D)

Sunetul-mai-tare se adresează tuturor celor care au ceva de spus despre orice.

Sunetul-mai-tare îşi propune să nu rămână "un DIalog". Vrem ca oricine are ceva interesant şi util de aratat, o problemă cotidiană personală sau a societăţii, un factor de care se loveşte, ceva ce îl bucură, îl atrage, sau, în sfârşit, ceva ce ar interesa şi pe alţii, să poată publica la noi.
Sunetul-mai-tare nu se referă exclusiv la muzică. Putem da volumul mai tare şi în cazul vocii, glasului nostru, pentru ca spusele noastre, mulţumiri şi nemulţumiri deopotrivă să fie auzite.

Sunetul-mai-tare nu se adresează piţipoancelor sau cocalarilor ( specii noi, de o calitate îndoielnică, să sperăm pe cale de dispariţie)

Sunetul-mai-tare nu se adresează celor care copiază până şi numele după alţii la teste.

Sunetul-mai-tare respectă limba română, ca şi limbile engleză şi franceză, aşa că nu voi scrie (eu, cel puţin) niciodată în „romgleză”.

Sunetul-mai-tare nu e acvilă, dar nici porumbel!

Vom reveni cu detalii despre noi.

P.S. Răbdare, Emokid, scriu şi despre emo cand îmi vine inspiraţia...

Pace!

2 reacţii:

Monica spunea...

Buna AncA
1.sorry k am lasat comment-ul in curtea vecinului;));))
2.super blogspot[ce sa spun vissul tau]
ASHA K DA SUNETUL MAI tare
:*:*:*:*:*kiss u

sunetul-mai-tare spunea...

Senc iu, mona! kiss si de la mine! Vecina..e mai aeriana,aşa..nu se supara ea tare... :))

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

La ce te gândeşti?